Enermax Starryfort SF30

Destiny 2 este un un shooter first-person dezvoltat de Bungie și distribuit de Activision. El s-a lansat pe Playstation 4 și Xbox One pe data de 6 septembrie 2017, urmând ca varianta pentru PC să se lanseze în luna următoare. Destiny 2 vine ca o continuare la Destiny, joc lansat în 2014. Open Beta-ul a fost disponibil de pe data de 28  august pentru cei care au cumpărat varianta pre-order, iar toți ceilalți au putut încerca jocul începând cu data de 29 august  până pe 31 august.

Jocul a fost așteptat cu nerăbdare de utilizatorii de PC, deoarece prima parte din serie a fost exclusivă pe Playstation și Xbox, dar cei de Activision și Bungie au hotărât ca cea de-a doua parte să fie pentru toate platformele. Eu am încercat varianta de PC. Din trailer și descriere jocul pare foarte interesant și chiar pot spune că am așteptat cu nerăbdare open beta-ul, dar în cele din urmă am ajuns la concluzia că jocul nu se ridică la așteptările mele.

O mare problemă pe care o am este legată de tutorialul foarte lung integrat în poveste,  din el am învățat elemente de bază, dar nu m-a ajutat să înțeleg clasele cu care voi putea să joc, a fost nevoie să fac unele căutări pe internet pentru a înțelege ce fac unele abilități sau cum să le folosesc. O altă problemă pe care o am legată de tutorialul destul de lung, este că va trebui să îl faci de fiecare dată când vrei să încerci o nouă clasă de gardieni, ceea ce devine foarte supărător și repetitiv.

Legat de gameplay pot spune că la început, în tutorial, este extrem de asemănător cu o combinație între Doom și Warframe. Plimbatul de colo-colo pentru obiective și distrugerea unor monștrii sunt 2 elemente prezente în toate cele trei titluri amintite mai devreme. După terminarea tutorialului vei putea alege din trei moduri de joc Story Mission, Strike și PVP.

  • Story Mission: este începutul campaniei, în el este adăugat, nu foarte subtil, tutorialul
  • Strike: este un mod cooperativ în care trei jucători vor ataca „The Inverted Spire”, un loc plin de Vex (extratereștri ostili) treziți de Red Legion.
  • PvP: aici există două moduri clasicul Destiny Control pe noua hartă „Endless Vale” și noul mod de atac și defend, „Countdown”

Fiecare clasă de eroi are un fel de ultimată care are denumirea de Super, pe lângă ea, fiecare are și un tip special de melee, grenade și o abilitate specială care diferă în funcție de clasă.

Dacă reușești să treci neplictisit de partea de story a jocului și reușești să ajungi într-un final în lobby-ul în care îți poți selecta misiunea, este foarte bine pentru că partea de PvE m-a făcut să îi mai dau o șansă jocului. Când am ajuns pe hartă am rămas uimit de cât de bine putea arăta și modul de joc de tip dungeon cu un boss la final mi-a plăcut foarte mult, mai ales că nu era prin preajmă Căpitanul Zavala. Căpitanul este un personaj foarte pueril, care de multe ori mi s-a părut „cringe”, în general dialogurile din joc sunt de foarte slabă calitate cu fraze foarte scurte, dar căpitanul Zavala duce lipsa de modestitate la un alt nivel, în mai bine din jumătate din toate replicile lui el se își laudă echipa și mai ales pe el de parcă gardieni ar fi atotputernici și la un moment dat devine foarte enervant, mai ales modul în care o spune. Mie dialogurile mi-au dat impresia că sunt scrise pentru un erou dintr-un desen animat nu foarte bine realizat.

 

Jocul arată foarte bine, grafica este cam singurul lucru la care Destiny 2 excelează și este unicul lucru care m-a lăsat foarte plăcut surprins, culorile sunt foarte bine alese, deschise transmițând foarte bine ideea de viitor îndepărtat.

Muzica nu este un element predominant în acest joc, dar nu am de ce să ma plâng în acest capitol.

În concluzie, eu zic că prețul de 59.99$ este mult prea mare pentru ceea ce are de oferit jocul, până la urmă este un Warframe cu unele îmbunătățiri, partea de multiplayer este departe de a fi gata și de aceea am decis să o las pentru review-ul jocului complet.

 

 

 

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte