Destiny 2 va fi lansat pentru PlayStation 4 și Xbox One pe 6 septembrie, iar versiunea PC va veni pe 24 octombrie, exclusiv pe Battle.net.

Firma de cercetare SuperData crede că Activision nu va regreta lansarea Destiny 2 pe PC. De fapt, ei proiectează că shooter-ul va vinde trei milioane de copii în primele trei luni pe platforma noastră.

Va fi cel mai bine vândut joc de la Overwatch încoace, spun ei. Pe toate platformele, ei prevăd că vor vinde până la cinci milioane în primele trei luni, ceea ce înseamnă că utilizatorii de PC vor face peste jumătate din audiența digitală a jocului.

Prognoza a fost creată priviind vânzările primului joc și comparându-l cu alte jocuri lansate în aceeași perioadă. De asemenea, ia în considerare data lansării, lansarea sa pe Battle.net și alți factori.

„Pe măsură ce zvonurile legate de titlurile specifice, continuă să crească în industria jocurilor digitale în ansamblu, prognosticul oferă un punct de plecare unic pentru cei care se gândesc la scenarii de vânzări”, a declarat Sam Barberie, vicepreședinte pentru dezvoltarea produselor și a afacerilor la SuperData Research. „Prin asocierea cu SuperData Arcade, industria jocurilor digitale poate avea acum o imagine mai clară a ceea ce conduce succesul vanzărilor și modul în care versiunile viitoare ar putea obține un avantaj”.

Aceste previziuni se vor schimba lunar, însă reacționează la anunțurile și emisiunile lansate. Ar trebui să ofere o imagine mai corectă, totuși.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte