Enermax Squa RGB

Prima actualizare majoră pentru Destiny din 2016 a venit în sfârșit sub forma update-ului 2.1.1., cunoscut ca și „cel cu Crimson Days” (Zilele Roșii), un eveniment care ne reamintește de cel anterior – Festival of the Lost. În mare parte, Crimson Days are loc în noul Turn, dând posibilitate jucătorilor de a lua parte în misiuni noi, de a primi noi recompense specifice evenimentului și de a dobândi lucruri cu tema Crimson Days.

Destiny

Un element major care face parte din acest eveniment este un nou mod 2v2 numit „Crimson Doubles”, în care o echipă de foc ce constă în 2 jucători se luptă contra altei perechi de jucători într-un meci de eliminare. Dacă un coechipier cade la pământ celălalt jucător din echipă va primi un buff numit „Broken Heart”, care pur și simplu îi amplifică viteza de recuperare și cea de scoatere a armei. Un lucru care trebuie menționat aici este acela că jucătorii vor fi nevoiți să creeze singuri echipe înainte de a intra în meci.

Va fi interesant de văzut cum reacționează comunitatea Destiny la acest update dat fiind faptul că fanii sunt în general destul de nemulțumiți din cauza lipsei de conținut nou adăugat jocului. Promisiunile continue și aluziile arată că ceva major va veni după luna februarie, dar fără altceva important care să se întâmple, jucătorii au început să devină deziluzionați și să părăsească Destiny. Situația a devenit așa de alarmantă pentru dezvoltator încât Bungie a lansat multiple sondaje de opinie pentru a vedea experiențele recente ale jucătorilor.

Destiny este disponibil pe PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 cât și pe PC.

 

Cât despre voi, este acest update destul pentru a vă face să vă reîntoarceți la joacă?

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte