MLG Columbus 2016 este primul campionat important de CS:GO care are loc în America de Nord la care participă 16 echipe, 8 din ele fiind calificate iar restul fiind invitate.
Evenimentul are loc în Columbus, Ohio. Echipele invitate sunt cele care au terminat la ultimul campionat important, adică Dreamhack Cluj-Napoca, între primele 8 locuri. Lista de hărţi pentru acest campionat este: Cache, Cobblestone, Dust II, Inferno, Mirage, Train şi Overpass.
MLG Columbus 2016 se desfăşoară între 29 martie şi 3 aprilie, premiile fiind în valoare de un milion de dolari (Primul loc – 500.000 de dolari, al doilea loc – 150.000 de dolari, locurile 3-4 primesc 70.000 de dolari iar locurile 5-8 vor câştiga 35.000 de dolari).

1

 

Ca la orice Major de CS:GO, o să fie şi stickere in-game pentru pariuri sau aplicarea lor pe arme. La fel ca la Dreamhack-ul de la Cluj-Napoca, Fantasy Team şi Team Pick’em Challenge vor fiprezente. Team Pick’em Challenge: Poţi câştiga o medalie in-game punând pariuri cu stickere. Fiecare câştig îţi poate aduce un număr diferit de puncte, pornind cu grupele, unde fiecare meci îţipoate aduce un punct şi terminând cu finala care oferă numărul considerabil 10 puncte. Ca la Dreamhack, trofeul pentru Fantasy Team se poate obţine astfel: pui pariuri cu stickerele cusemnăturile diferitelor jucători, astfel încât să formezi o echipă ideală pentru ziua respectivă. Punctele diferă aici, poziţia jucătorilor având o mare importanţă:

  • The Comanndo – primeşte puncte egale cu diferenţa dinte ucideri / morţi;
  • The Clutch King – primeşte câte patru puncte pentru fiecare ucidere făcută când este singurul în viaţă din echipă;
  • The Eco Warrior – primeşte câte două puncte pentru fiecare ucidere cu pistolul;
  • The Entry Fragger – primeşte câte două puncte pentru fiecare prima ucidere din rundă
  • The Sniper – primeşte câte două puncte pentru fiecare ucidere făcută cu sniper-ul

Stickerele pentru Team Pick’em arată astfel:

exemplu stickere

 

 

Trofeele pentru Team Pick’em şi Fantasy Team sunt de trei feluri (aur, argint şi bronz) şi arată aşa:

lel                                         Mlg_logo2                         cam

În primele două zile ale campionatului adică prima perioadă a grupelor, arena se va deschide la ora 8:00 AM iar ultimul meci al zilei începe la 6:10 PM. În joia respectivă, porţile se vordeschide la aceeaşi oră, dar ultimul meci va începe la 5:00 PM. Vineri şi sâmbătă, cât timp durează sferturile şi semifinalele, fanii pot intra în arenă începând tot cu ora 8:00, ultimul mecial zilei având loc la ora 3:00 PM. În ultima zi a campionatului, adică duminică, Porţile se deschid la ora 10:00 AM, la 12:00 PM va avea loc un joc de tipul All-Star şi finala mult aşteptată dela MLG Columbus porneşte la ora 1:30 PM

Hotelurile din jurul arenei sunt în număr de patru iar cel mai mic preţ este de 110 dolari pe noapte.
MLG Columbus are şase comentatori, patru analişti, un reporter şi două gazde.

metin2 După o postare a celor de la Ninjas in Pyjamas de pe Facebook, trofeul mult râvnit arată aşa, el având două karambit-uri la centru şi o plăcuţa cu MLG în vârful său.

 

 

 

 

 

 

 

 

Personal cred cei de la Fnatic vor lua trofeul, deoarece au avut o perioadă foarte bună, în care au câştigat destule meciuri decisive. Voi ce credeţi? Comentaţi mai jos, în secţiunea de comentarii.

Lasa un comentariu

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte