Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Pentru a celebra în această săptămână San Diego Comic Con, Telltale împreună cu cei de la Skybound Entertainment au discutat în direct pe scenă mai multe detalii despre următorul sezon din ‘The Walking Dead’.

Cei mai atenți fani vor observa că posterul prezentat este un omagiu adus posterului original pentru ‘The Walking Dead’, primul concept fiind prezentat prima oară la SDCC în 2011. Față de original, Clem nu mai este protejat și stă umăr la umăr cu misteriosul nou venit Javier. Vom oferii detalii despre cum puteți obține o ediție limitată a acestui poster mai târziu în această vară.

Directorul creativ al jocului ‘The Walking Dead’ Dennis Lenart de la Telltale a vorbit împreună cu Melissa Hutchison (vocea personajului Clementine) despre detalii în legătură cu noul sezon al jocului, încercând să nu dezvăluie povestea.

Ce au putut să ne arate a fost o primă nouă privire asupra jocului, având în vedere că a fost prezentată la E3 luna trecută. În prima imagine îi putem vedea pe Clementine și Javier mergând printr-un abator infestat de monștri. Rețineți că veți juca din perspectiva ambelor personaje, totuși nu veți juca cu fiecare personaj în același timp.

slaughterhouse

Un alt aspect unic al celui de al treilea sezon din ‘The Walking Dead’ este că, deși continuă povestea celor două sezoane anterioare, oferă o șansă fanilor noi să recupereze rapid. Jucătorii ce încep cu acest sezon îl vor întâlni pe tânărul supraviețuitor AJ, fanii săi recunoscându-l ca fiind fiul personajului Rebecca din sezonul doi – și putem confirma că va apărea și în acest sezon de asemenea. Așa că jucătorii noi vor avea șansa de a cunoaște povestea din spatele lui Clementine, în timp ce, cei care au jucat sezoanele anterioare vor avea parte de o poveste care este adaptată în mod unic la alegerile ce le-au făcut și în trecut.

babyclem-The Walking Dead

Lenart a discutat și despre importanța lui Javier, și cum echipa a reușit să creeze un personaj fără alte legături anterioare cu Clementine. Asta va aduce o oportunitate interesantă pentru jucători să întâlnească un personaj pe care l-au ajutat să prindă formă. Mai au ocazia de a juca cu un supraviețuitor nou, care se străduie să-și țină familia unită în fața apocalipsei zombie.

Vreți să aflați mai multe detalii despre sezonul trei din ‘The Walking Dead’? Rămâneți cu noi , în timp ce ne pregătim de premiera care va veni mai târziu în această toamnă!

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte