Asrock

Sony dă posibilitatea deținătorilor de PS4 de a încerca multiplayerul online al consolei pe gratis în acest weekend, conform anunțului companiei de pe blogul Playstation. Începând cu ora 9:01 dimineața vineri pe data de 19 februarie, jucătorii care sunt membrii PlayStation Plus, cât și cei care nu sunt, pot avea parte de toate caracteristicile jocurilor multiplayer fără să plătească. Aceștia au timp să se joace până la ora 8:59 dimineața pe 22 februarie.

Sony a afirmat că lansarea de ieri a jocului multiplayer-heavy Street Fighter 5 este cauza promoției din acest weekend. Compania a spus de asemenea că recenta lansare a DLC-ului multiplayer pentru Call of Duty: Black Ops 3 este unul din factorii giveaway-ului. Expansiunea a apărut pe 2 februarie, ajungând pe PS4 înaintea celorlalte console.

Un alt sfârșit de săptămână gratuit a fost oferit în decembrie, în onoarea noului conținut adăugat pentru Destiny și Star Wars Battlefront. Atunci a fost prima dată când Sony a avut promoția din luna martie a anului trecut.

În mod normal, ai avea nevoie de un abonament PlayStation Plus pentru a avea acces la multiplayer, care costă 49,99$ pe an.

Sper că vei avea și niște timp liber în programul din weekend dacă vei vrea să profiți de această promoție.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte