Asrock

Rebeliunea a anunțat un nou brand numit Stranger Brigade. Pur și simplu, este un co-op shooter cu dușmani ce stăpânesc puteri supranaturale, dar este unul care este, de asemenea, stabilit în setarea rar folosit în anii 1930.

„Există colțuri îndepărtate ale Imperiului Britanic, unde se ascund supranaturalul și umbrele, unde puțini îndrăznesc să se întoarcă și se întorc mai puțini”, a spus Rebellion într-un comunicat de presă. „În Brigada Ciudată veți întâlni civilizații fantastice și uitate învăluite în mister, descoperiți morminte înșelătoare și testați inteligența voastră împotriva dușmanilor inepuizabili”.

Acolo, dușmanii sunt descriși în continuare „amenințări mitologice” care au fost chemați de o regină vrăjitoare egipteană înviată (care sună vag în amintirea noului film Mumia). Jucătorii iau parte la o „aventură plină de pericol, mister și derring-do”, în timp ce juca una dintre cele patru personaje. Fiecare personaj are propriile sale arme, tactici și puteri supranaturale, deși niciunul dintre acestea nu a fost explicat în nici un detaliu.

Stranger Brigade sprijină cooperativul cu patru jucători și este „în curând” la PS4, Xbox One şi PC.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte