Enermax Starryfort SF30

Unul dintre cele mai unice jocuri de la E3 din acest an este numit „A Way Out”. Este al doilea titlu al regizorului Josef Fares și este conceput în mod explicit pentru multiplayer, fie prin intermediul PlayStation Network, fie așezat pe canapea alături de un prieten. Jocurile cu moduri co-op extinse sunt relativ rare, dar jocurile care necesită literalmente un mod de co-op sunt de fapt nemaiauzite. Jocul nu are loc în întregime în ecranul divizat, dar o mare parte din acțiune și gameplay utilizează această metodă de prezentare.

Directorul jocului „Brothers: A Tale of Two Sons”, ce a avut un impact în 2013, a atacat Sony datorită lui PlayStation 4. Josef Fares a deplâns performanța PS4 în timp ce vorbea despre noul său joc, A Way Out. O experiență prison breack, co-op. Dezvoltarea sa,  a fost împiedicată de ceea ce Fares numește „un PC vechi de cinci ani”.

PS4 – „Nu atât de puternic cum crezi”

Farice – un bărbat care a declarat „Eu spun ceea ce vreau să spun” – s-a grăbit să se ia de limitările lui PS4. Cuvintele sale sugerează că hardware-ul Sony i-a împiedicat intențiile pentru A Way Out. El a spus pentru Engadget:

„Vrei adevărul onest? Această mașină nu este atât de puternică cum credeți. Aceasta este ca un PC  vechi de cinci ani. Dacă consolele ar fi fost la fel de puternice ca PC-urile de astăzi, ați vedea toate jocurile diferite. Cei mai mulți dintre dezvoltatorii care se află acolo trebuie să-i facă să lucreze pe console. „

PS

A Way Out

A Way Out este un joc inovator pentru prieteni, care utilizează ecranul divizat pentru o joacă locală sau online co-op, chiar și în timpul cutscenelor. Potrivit lui Fares, jocul este chiar mai bun decât jocul apreciat de critici, Brothers: A Tale of Two Sons. Fares a spus:

„Nu putem fi clasificați. Este vorba despre ceea ce ne face, inima noastră să meargă, asta vom face. Nu există nici un one-trick-pony sau ceva de genul asta. Vă spun, acest joc va fi chiar mai bun decât Brothers, iar următorul joc va fi chiar mai bun decât ăsta.

Cred că puteți obține un titlu mare, AAA, cu buget mare, cu lucruri inovatoare și diferite. Trebuie să ai persoana potrivită care crede în ceva. Dacă aveți o viziune și o pasiune, nimic nu vă poate opri „.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte