Enermax Starryfort SF30

Diablo III – Reaper of Souls

„Moartea, în cele din urmă, își va întinde aripile peste tot…”

Înfrângerea lui Diablo, stăpânul terorii, ar fi trebuit să aducă o eră a speranței, în schimb, a adus o putere întunecată, a cărei scop malefic urmează să fie dezvăluit. Diablo III: Reaper of Souls, expansionul Diablo III, prezintă un nou capitol întunecat și terifiant, în conflictul ce se desfășoară pe tărâmul Sanctuary.

Malthael, arhanghelul căzut din ceruri, a dispărut imediat după evenimentele descrise la sfârșitul jocului Diablo II: Lord of Destruction. În Reaper of Souls, se reîntoarce ca Înger al Morții și fură Black Soulstone, care conține esența Prime Evil. Jucătorilor le revine sarcina de a-l găsi pe Malthael și de a-l opri înainte să apuce să dezlănțuie haosul asupra tărâmului Sanctuary.

Din fericire, un nou erou este pregătit să se alăture cauzei și să-l aducă pe Malthael în fața dreptății – războinicii Crusader. Conduși de veacuri de dorința de a curăța corupția ce întunecă încrederea iubitei lor credințe, Zakarum, Crusaderii sunt războinici ai dreptății care au fost greu încercați prin lupte brutale împotriva răului care a afectat partea de est a tărâmului Sanctuary.

Pe lângă faptul că poartă armură și o gamă variata de arme, această nouă clasă din Reaper of Souls folosește magia în luptă pentru a-și ajuta aliații, dar și pentru a-și slăbi inamicii. Războinicii Crusader umblă sub formă de convoi și își ajută toți aliații, oferindu-le putere și versatilitate.

S5

În plus, față de povestea din Diablo III, care pornește de la orașul legendar Westmarch și până la încăperile sfințite ale fortăreței Pandemonium din Act V și introducerea unei noi clase incoruptibile, Crusader, Diablo III: Reaper of Souls crește numărul nivelelor până la 70. Jucătorii continuă să joace cu personaje ca Barbarian, Witch Doctor, Demon Hunter, Wizard și Monk ce vor beneficia de o serie de vrăji și abilități noi pe măsură ce avansează în nivel.

S6

Expansionul accentuează caracteristicile principale ale francizei Diablo, punând accent pe exploatarea mediilor, misiuni noi epice, înfrângerea noilor monștri și update-uri semnificative ale experienței „loot”, ceea ce le permite jucătorilor să își personalizeze personajele cu obiecte noi, legendare, opțiuni Blacksmith și Jeweler și multe altele.

S8

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte