Enermax Starryfort SF30

Modul Discovery Tour este acum disponibil gratuit pentru oricine deține o copie de Assassin’s Creed: Origins pe PC, PlayStation 4 sau Xbox One, dar poate fi și cumpărat separat pe PC pe Uplay sau pe Steam. După cum îți sugerează și titlul, acest mod îți permite să studiezi puțin Egiptul antic într-o manieră care nu implică violență.

De la Alexandria la Memphis, Delta Nilului spre Marea Roșie, platoul Giza la Faiyum Oasis, Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt permite vizitatorilor să exploreze lumea bogată a Egiptului Antic după voia proprie sau să urmeze cele 75 de excursii tematice elaborate de echipele de creație ale Ubisoft, în colaborare cu experții în istorie și egiptologi. Discovery Tour este o experiență unică la intersecția divertismentului și a învățării. Interactivitatea, specifică lumii jocurilor video, se află în centrul experienței, creând un angajament puternic față de conținut. Acest lucru face ca Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt să fie un instrument complet nou de învățare.

„Am fost în legătură cu profesorii încă din faza de creație a jocurilor Assassin’s Creed. Mulți dintre ei au folosit deja jocurile în cadrul cursurilor de istorie, dar au ajuns să-și dea seama că ceea ce aveau nevoie era un instrument educațional ușor accesibil, bazat pe reconstrucțiile noastre istorice „, explică Maxime Durand, istoric intern la Ubisoft Montreal. „Cu Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt , puteți vizualiza și înțelege mii de lucruri din istoria egipteană în contextul lor real. Fiind atât un joc cât și un instrument de învățare, este un element unic pentru profesori de a se integra în cadrul cursurilor de istorie „.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte