Enermax Starryfort SF30

Closed multiplayer technical beta pentru Disintegration, noul first-person shooter dezvoltat de V1 Interactive, studioul condus de co-creatorul Halo, Marcus Lehto și publicat de Private Division, se va desfășura scurt timp pe PS4, pe Xbox One și pe PC. Sesiunile de closed beta se vor desfășura conform orarului de mai jos:

Marți-miercuri | 28-29 ianuarie 2020 | 18:00 PM – 09:59 AM***

Miercuri-joi | 29-30 ianuarie 2020 | 18:00 PM – 09:59 AM***

La scurt timp după sesiunile de closed beta vor urma cele de open beta, programate în intervalul 31 ianuarie – 1 februarie, la fel, pe PS4, pe Xbox One și pe PC. Atât open, cât și closed beta vor permite jucătorilor să încerce două dintre cele trei moduri frenetice de joc, ce vor fi disponibile și în versiunea completă, la momentul lansării.

În Retrieval, primul mod de joc, jucătorii concurează împărțiți în două echipe pe durata a două runde pline de adrenalină. Unul dintre echipe va trebui să livreze o sarcină utilă folosind trupele de la sol, în timp ce cealaltă echipă va încerca să zădărnicească aceste eforturi. În al doilea mod de joc, Control, cele două echipe se confruntă încercând să domine diferite puncte cheie de pe hartă. Jucătorii trebuie să asigure supraviețuirea echipei de la sol în zonele cheie, acesta fiind singura cale pentru a aduna punctele necesare victoriei.

Participanții la beta vor putea încerca șapte dintre echipele unice ce vor fi disponibile și în versiunea finală. Printre acestea se numără de exemplu Tech Noir, care pot provoca vătămări corporale semnificative, dar și Warhedz care au abilitatea de a lansa un focos nuclear. Scopul sesiunilor beta este de a asigura stabilitatea jocului și de a descoperi părerea jucătorilor înainte de lansarea versiunii finale, programată pentru anul acesta.

Pentru mai multe informații despre Disintegration și sesiunile de closed și open beta, vizitează pagina https://www.disintegrationgame.com.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte