Zilele trecute vă anunțam că urmează perioada de tehnical beta pentru jocul Disintegration, perioadă la care am primit și noi acces și am revenit cu primele impresii despre joc, despre cum se simte și cum l-au perceput și privitorii live-ului pe care l-am făcut pe canalul nostru de YouTube.

În joc vei controla una din cele șapte grupe de eroi: „The Sideshow”, „King’s Guard”, „Last Ronin”, „Neon Dreams”, „Tech Noir”, „Warhedz” și „The Business”, fiecare cu abilitățile și armele sale, cu diferite avantaje și dezavantaje la capitolul viață, atac, defensivă. Fiecare clasă are o navă pe care o puteți controla și alți câțiva minioni, niște soldăței ce se țin după tine și te ajută cu puțin damage asupra adversarilor.

Există trei moduri de joc, „Zone control”, în care trebuie să capturați trei zone și să le mențineți cât mai mult pentru a obține puncte și a deveni câștigători, în „Collector” trebuie să omorâți inamicii și să colectați anumite conserve pe care aceștia le pierd lângă cadavru (în peste două ore de joc nu am avut norocul să nimeresc un astfel de mod în perioada de tehnical beta, unde fiecare meci este aleator) și al treilea mod, „Retrieval”, în care trebuie să ajungeți în două puncte de pe hartă și să luați „nuclee” pe care să le duceți în siguranță la bază.

Controlul navelor se face destul de ușor și fluid, având posibilitatea să vă înălțați sau să coborâți mai aproape de sol, aici având o viteză puțin mai mare de deplasare. Unele arme au nevoie de un cooldown dacă le folosiți intens iar altele au un mod foarte ciudat de tragere, ca de exemplu că trebuie să armați cumva glonțul ținând click-ul apăsat și la eliberare se duce către inamic. Uneori mi s-au parut dezechilibrate caracterele pentru că deși unele au viață mai mare și atac slab erau inutile împotriva celor cu damage mare.

Aspectul e în ton cu 2020, grupele caracterelor sunt personalizate pe diferite teme, chiar și cele inspirate din filme, cum e în cazul „Neon Dreams”. Toate acestea beneficiază și de minim un skin suplimentar ce poate fi cumpărat cu monede pe care le obțineți în timp ce vă jucați. Unele evenimente ce vor fi sărbătorite în joc vă vor aduce și skinuri pe care le puteți obține doar pe parcursul derularii evenimentului. Hărțile sunt realizate cu minuțiozitate, realizatorii fiind atenți la detalii, uneori existând și mici dărâmături sau tuneluri prin care poți ajunge mai rapid de la un punct la altul, folosind totuși funcțiile navei de a te apropia mai mult de sol pentru a trece prin acea porțiune.

În concluzie, Disintegration e un joc ce merită urmărit și merită cumpărat la data lansării. Vă invităm să urmăriți mai jos un mic live din timpul perioadei de tehnical beta.

Pentru mai multe informații despre Disintegration vizitează site-ul www.disintegrationgame.com

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte