Lista cu actorii care vor interpreta vocile personajelor din al doilea joc, Shadow of War, a fost dezvăluită. Din listă putem deduce cât de variate vor fi personalitățile personajelor prezente în joc.

Troy Baker va fi Talion, Alastair Duncan se va întoarce ca Celebrimor. O vom avea și pe actrița care a interpretat vocea personajului feminin Nadine Ross în jocul Uncharted. Ea va fi Eltariel. Kumail Ninjiani și Pollyanna McIntosh vor fi și ei prezenți în noul joc.

Pentru cei care sunt curioși să vadă actorii și să afle mai multe detalii despre joc, Warner brothers va avea un moment la Comic-con luna aceasta, în San Diego. Actorii vor fi disponibili să discute despre rolurile lor și să sperăm că vor divulga mai multe detalii despre Middle Earth: Shadow of War. Pentru a fi sigur că totul va merge bine și pentru a lămuri unele lucruri, directorul Michel de Plater va fi și el acolo.

Momentul va avea loc pe data de 21 iulie și va dura aproximativ o oră.

În videoul de mai jos se află puțin gameplay din jocul care se va lansa pe Xbox, PlayStation4 și PC, pe data de 10 octombrie

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte