Studiourile Monolith au anunțat un plan luna trecută, în memoria producatorului executiv Mike Forgey, care a fost răpus de cancer în 2016, adăugându-l pe acesta în următorul Shadow Of War ca și un nou caracter numit Forthog Orcslayer. Forthog ar fi costat 5$ ca și DLC, iar fondurile strânse până pe data de 31 Decembrie 2019, s-ar fi dus către familia lui Forgey. Însă au apărut unele complicații.

Marea problemă ar fi fost că, în timp ce Forthog s-ar fi putut achiziționa la nivel global, Monolith a făcut anunțul că fondurile care s-ar fi dus către familia sa ar veni doar din State, excluzând alte câteva țări. Normal, acest lucru a dus la întrebări despre soarta banilor de la celelalte țări: editorul Warner Bros a emis o afirmație cum că nici ei, dar nici Monolith nu ar fi profitat în urma vânzării acestuia, însă întrebări despre ce s-ar fi întâmplat cu banii au continuat. Nu arată bine deloc.

Așa că astăzi, Monolith a făcut o schimbare de plan radicală: The Forthog Orcslayer DLC va fi gratuit pentru toată lumea, și în loc să facă profit de pe urma sa, Warner Bros va face o donație catre familia lui Forgey.

„Deși ne-am decis să donăm toate profiturile către familie, am plănuit să promovăm această donație doar în Statele Unite.
Sperăm că această apropiere va strânge mai mulți bani pentru familia lui Forgey, în conformitate cu legea.”, administratorul comunității GypsyWB a explicat.

Numărul banilor ce vor fi trimiși către familia lui Forgey nu a fost dezvăluit, dar oricine ar vrea să le ofere niște bani, pot face asta pe pagina YouCaring . Toți cei ce au cumpărat deja Dlc-ul, vor primii banii înapoi.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte