Google întotdeauna vine cu ceva creativ, interesant și distractiv pentru glumele din 1 aprilie, iar anul acesta Google Maps oferă un alt joc video location-based: clasicul arcade Ms. Pac-Man.

Dacă deschizi aplicația Google Maps pe un smartphone sau o tabletă astăzi, vei vedea un cerc rozaliu care o are pe Doamna Pac-Man în carne și oase. Este deasupra obișnuitului buton „Găsește-mi locația” pe partea dreaptă a ecranului. Dacă apeși pe buton, aplicația te va duce într-un loc aleatoriu din lume pentru un joc de Pac-Man.

pac-man

Am încercat începem jocul de multe ori și Google Maps ne-a purtat prin toată lumea: Mexico City, Tokyo, Phoenix, Wrigley Field din Chicago și la Sagrada Família din Barcelona. Jocul va părea familiar oricăruia care a mai jucat un joc de Pac-Man până acum. Glisezi pe ecran ca să o trimiți pe Doamna Pac-Man prin jurul zonei, în timp ce aceasta mănâncă globuri de energie ca să consume cele patru fantome care bântuie străzile.

Asta nu este prima dată când Google face ceva de acest fel. Este plăcut să vezi jocuri clasice readuse la viață. Jocul poate fi jucat și de pe web.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte