Enermax Starryfort SF30

Varianta de multiplayer a jocului Don’t Starve, Don’t Starve Together, va ieși din Steam Early Acces după două saptămâni; mai exact, pe 21 aprilie.

Totuși, asta este doar începutul, în timp ce Klei are planuri mari pentru adițiile din Don’t Starve Together. Pentru început, lucrează la un pachet de conținut gratis numit „Through the Ages”, care este conceput special pentru multiplayer.

„Noi ne concentrăm pe evoluția lumii tale pe o perioadă de timp mai îndelungată și pe mai multă variație între lumi”, a explicat dezvoltatorul pe forumul studioului. „Aș spune că dezvoltarea jocului va dura în jur de 6 luni, dar m-am mai înșelat în trecut.”

Klei a mai menționat că va adăuga unelte pentru modding mai bune și că va lucra la îmbunătățirea aspectului de PvP și de explorare.

Dezvoltatorul a afirmat că Don’t Starve Together este încă în lucru pentru PS4. „Dezvoltarea jocurilor pe console durează, de obicei, mai mult timp decât te-ai aștepta, dar partea bună este că în continuare îmbinăm schimbările de pe PC cu cele făcute aici și că jocul ia formă.”

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte