Enermax Starryfort SF30

Ca urmare a dezvăluirii tuturor hărților multiplayer din Doom de săptămâna trecută, acum Bethesda împreună cu Id Software au prezentat modurile multiplayer de joc. Sunt 6 moduri, la care poți arunca o primă privire prin videoul acesta, iar mai multe detalii sunt disponibile mai jos.

Unul dintre modurile prezentate în video este Soul Harvest. Pare destul de similar cu Team Deathmatch, dar trebuie să colectezi sufletele jucătorilor pe care i-ai ucis – la fel ca și Kill Confirmed din Call of Duty.

În plus, pe hartă va apărea un Demon Rune atunci când primul jucător este omorât. Persoana care îl ridică va putea să-l țină pe tot parcursul meciului. Dacă ucizi pe cineva când ești demon, aceta îți va da două suflete în loc de unul. Dacă demonul moare, acesta va arunca cinci suflete și altcineva îi va putea lua locul.

Între timp, modul Freeze Tag este ceva ce probabil ai jucat în copilărie. Jucătorii loviți nu sunt uciși pe loc, ci doar imobilizați până când vine un coechipieri să-i dezghețe. Dacă dezghețarea nu are loc într-un interval scurt de timp, jucătorul moare.

Modul Warpath este o variantă destul de similară cu King of the Hill, dar partea captivantă este că trebuie să punctul de capturare este în continuă mișcare. Pe când în modul Domination jucătorii încearcă să captureze 3 puncte imobile, iar pe durata meciului un Demon Rune va apărea la întâmplare, dând un avantaj echipei ce-l capturează; cel puțin așa e în teorie.

Unul dintre modurile noi este Clan Arena, care li se va potrivi în special jucătorilor ce preferă modul simplu de Doom. În acest mod toate power-up-urile sunt eliminiate, iar jucătorii nu-și pot restabili punctele de viață sau de armură.
În final, modul Team Deathmatch este exact ce crezi că este.

Poți vizita blogul Bethesda pentru o înșiruire mai detaliată a modurilor multiplayer din Doom.

Jocul este programat pentru a fi lansat pe data de 13 mai.
Dezvoltatorul a anunțat recent că un closed multiplayer beta va avea loc din 31 martie până în 3 aprilie. Jucătorii care au precomandat Wolfenstein: The New Order și care au folosit codul de activare vor avea acces la beta pe toată durata menționată anterior.

Lasa un comentariu

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte