Asrock

După ce a postat pe contul de Twitter o imagine care anunța apariția noului erou, la 2 zile diferență, Blizzard l-a lansat pe Dommfist,care este disponibil chiar acum pe serverul de PTR.

Doomfist este un erou ofensiv care are abilități noi și destul de originale. Printre ele se numără  Hand Cannon și Rocket Punch. Pasiva lui, The Best Defense creează un scut temporar atunci când își lovește adversarii cu abilitățile.

Blizzard spune că partea cibernetică îl face extrem de mobil și îl ajută să dea destul de mult damage. Hand Cannon este abilitatea cu care Doomfist poate lovi adversarii care se află la o distanță relativ mare față de el. Cu Seismic Slam lovește pământul și atrage inamicii spre el, această abilitate nu rănește prea tare adversarii, dar este foarte utilă în combinații cu alte puteri speciale. După ce își încarcă Rocket Punchu-ul, Doomfist  pornește cu viteză spre persoana din fața lui, aruncând-o și rănind-o destul de grav. Dacă după ce este lovit adversarul se izbește de un zid damege-ul primit va fi mai mare. Ultimata lui se numește Meteor Strike, Doomfist sare în aer după care cade și lovește eroi din echipa inamică, scăzându-le între 25 și 300 din viață.

Mai jos se află filmul în care ne este prezentată povestea eroului.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte