Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Mult-așteptatul personaj nou din Overwatch, maleficul Doomfist, este acum jucabil în versiunile de PS4, Windows PC și Xbox One ale jocului. Anterior apariției personajului în versiunea actuală de joc, acesta a putut fi jucat în versiunea public test region (PTR), în ultimele câteva săptămâni.

Pentru a marca lansarea oficială a lui Doomfist, Blizzard a creat un video unde sunt prezentate trăsăturile morale ale personajului, abilitățile și o parte din trecutul acestuia. Poți urmări videoul respectiv mai sus.

Update-ul cu Doomfist pentru Overwatch mai cuprinde o multitudine de alte schimbări la joc, încluzând noi opțiuni de înregistrare a highlight-urilor din gameplay, iar acum lootbox-urile sunt făcute în așa fel încât să reducă drastic numărul de dubluri primite.

Pe lânga acesta update-ul include și unele schimbări minore, dar importante la câțiva eroi, și anume D.Va, Genji, Zarya, Reaper, McCree și Reinhardt. Dacă dorești să arunci o privire la întreaga listă de modificări, accesează pagina oficială Overwatch.

Pentru o privire mai detaliată la abilitățile și stilul de joc pentru Doomfist, intră pe ghidul online al Heroes Never Die.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte