Enermax Squa RGB

DragoDino review
Poveste6.4
Sunet7.5
Grafică7.5
Gameplay8
Raport calitate/preț4
6.7SCOR
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

DragoDino este un platformer 2D foarte colorat lansat pe data de 20 iunie 2017. Jocul dezvoltat și distribuit de TealRocks Studio în colaborare cu Plug In Digital s-a lansat cu variante pe PC, Mac și Linux.

Poveste

Cunoaște-l pe Bob, un DragoDino, ajută-l să treacă prin cele 10 nivele din Forest Kingdom cu scopul de a-și recupera oul blocat în vârful unui copac foarte înalt. Explorează și luptă-te cu inamici pentru a ajunge la un nivel mai sus spre vârful copacului, colectează diferite puteri care te vor ajuta să îți atingi scopul. Dar ai grijă la gardienii care nu te vor lăsa să treci prea ușor.

În opinia mea, povestea este destul de puerilă ceea ce mă face să cred că jocul este destinat copiilor și eu îl voi evalua ca atare. După cum am spus povestea este dedicată copiilor, dar este destul de drăguță și nu m-a deranjat să o urmăresc.

Gameplay

DragoDino este un platformer de acțiune clasic în care trebuie să avansezi spre vârful unui copac. Pe drum vei întâlni inamici sub diferite forme, de la arici până la niște animale care nu se aseamănă cu nimic real. Ce este interesant legat de acest joc este faptul că, într-un fel, el se bazează destul de mult pe schimbarea echipamentului și folosirea puterilor la momentul oportun, ceea ce poate transforma complet experiența de joc în funcție de fiecare jucător. Un alt element care face jocul acesta să se simtă mai personal este că îți poți alege dragonul cu care vei pleca în aventură.

O problemă majoră a acestui joc este legată de controale care sunt foarte sensibile, de multe ori am pățit ca personajul să se ducă în cu totul altă direcție decât intenționam eu să îl trimit, asta când jucam de pe controller, dar după ca am încercat să îl joc și de pe tastatură am ajuns la concluzia că este mult mai natural, poate sunt doar eu mai obișnuit cu tastatura.

Grafică și Sunet

Stilul grafic este asemănător desenelor animate, cu colturi foarte ascuțite și lini drepte, ceva normal pentru un platformer. Culorile sunt foarte deschise și transmit o energie pozitivă, specifică jocurilor pentru copii. Muzica este foarte veselă și împreună cu grafica, jocul reușește să creeze o atmosferă pentru copilul din tine.

 

Concluzie

DragoDino este un joc în mare parte pentru copii, pentru că nu este foarte dificil. are o atmosferă foarte ușoară și calmă. Eu recomand acest joc doar dacă ești un mare fan al platformerelor și poate le colecționezi, dar în rest nu văd de ce ai dat cei 11,99$ pe el, jocuri de genul se găsesc și pe siteurile de genul free games online.

 

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte