Enermax Squa RGB

Combinând lupta intensă a gameplay-ului cu libertatea de evoluție a stilului ARPG, Drifting Lands sfidează convențiile genului pentru a crea un nou stil de joc de acțiune, venind pe PC (Win / Mac) pe 5 iunie.

În cerul unei planete sfărâmate, corporațiile totalitare se luptă să controleze și să exploateze resursele rămase ale naturii, dar voi nu sunteți ca ei. În calitate de membru nou într-o caravană de contrabandiști, contrabandiști și mercenari, vă luptați pentru dreptul de a supraviețui și a fi liber.

Ca pilot, ai nevoie de o navă făcută pe placul și stilului tău, indiferent dacă preferi o apărare puternică înainte de a dezlănțui un val de artilerie grea. Alegeți dintre cele trei clase de nave, personalizați arsenalul cu 60 de tipuri diferite de abilități, actualizați-vă statisticile și folosiți uneltele din luptă pentru a construi nava potrivită pentru voi.

Drifting Lands are un mod complet de poveste cu inamici generați aleatoriu pentru o valoare maximă de repetare. Îmbunătățiți-vă abilitățile și echipamentul în peste 100 de niveluri de dificultate pentru toți, de la nou-veniți la veterani experimentați, și testați-vă abilitățile ca pilot împotriva jucătorilor din întreaga lume în misiuni competitive cu dușmani prestabiliți.

Disponibil în prezent prin Steam Early Access, Drifting Lands se lansează în întregime pe 5 iunie.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte