Drunk-Fu: Wasted Masters este un mic joc indie de lupte kung-fu între oameni aflați sub influența alcoolului, care a fost lansat anul acesta pe Steam. Jocul nu este terminat și se află în Early Access, așa că orice se poate schimba. Haideți să vedem ce oferă versiunea curentă și dacă jocul are potențial.

Drunk-Fu: Wasted Masters demonstrează încă de la început că este un joc simplu și deloc complex, ci doar ceva care te poate face să răzi când îl joci. Acesta se aseamănă foarte mult cu Gang Beasts. Ideea jocului este simplă: pune-ți la pământ adversarii în lupta corp la corp.

Ceea ce fac ca Drunk-Fu: Wasted Masters să fie diferit față de alte jocuri de acest gen, sunt fizicile neobișnuite și mișcările de luptă caraghioase ale personajelor.

În acest stadiu, jocul are 7 hărți (Irish pub, Kuja, Tikibar, Saloon, Diner, Chimney, Midsummer) și 5 moduri de joc (Swarm, Endless, Ringout, Last Man Standing și Ringout Swarm), cu meciuri de până la 8 jucători multiplayer sau single-player.

Momentan, Drunk-Fu: Wasted Masters nu pare să beneficieze multă atenție pe Steam, iar de aceea ești forțat să jocu cu AI deoarece nu există servere online, problemă care există din câteva motive. Unul ar fi faptul că gameplayul în toate modurile de joc este amuzant la început, dar după scurt timp devine repetitiv și plictisitor. Tot ce ai de făcut este să dai pumni și picioare adversarilor până îi vezi că sunt la pământ. Există multiple mișcări, lovituri și combinații de mișcări pe care le poți folosi să lupți, dar odată ce ai descoperit că doar datul cu pumnii necesită mai puțină concentrare și că are același impact decăt alte mișcări, ai tendința să apeși aceleași butoane de fiecare dată.

Un alt motiv ar putea fi faptul că jocul nu are un sistem de progresie care să te țină ocupat și să te motiveze să joci mai multe meciuri. Încă din start sunt deblocate toate obiectele cosmetice pentru personajul tău. Este adevărat că acestea sunt multe și că poți crea combinații variate cu ele, dar după părearea mea, jocul ar trebui să îți ofere ceva pentru care să muncești.

wasted

Desigur, fiindcă jocul se află încă în stadiul alpha, dezvoltatorul poate va găsi o cale să îi capteze atenția jucătorului pentru mai mult decât câteva minute de joc, până când a explorat puținele moduri de joc și hărți.

Nu pot obiecta nimic la capitolul grafică și sunet. Jocul nu are HUD, este foarte viu colorat, personajele arată destul de caraghios și hărțile sunt bine puse la punct, dintr-o perspectivă estetică. Coloana sonoră e alcătuită din mai multe piese rock care sporesc agresiunea și face ca luptele să pară mai intense.

Concluzie

În stadiul în care se află acum, Drunk-Fu: Wasted Masters este doar un alt joc în care te poți jucat și râde cu niște prieteni pentru maxim o oră din cauza lipsei de conținut. Cu toate acestea, cred că dacă dezvoltatorul se pune pe treabă, versiunea de lansare poate fi ceva ce merită suma de 10 euro pe care o cere în prezent jocul pe Steam.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte