Asrock

Dub Dash Review
Gameplay5
Grafică6
Sunet7
6Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Cei de la Incodra ne-au oferit șansa de a testa noul lor joc lansat pe Steam, acesta fiind Dub Dash. Jocul este un indie cu geometrie 3d care inițial a fost lansat pentru iOS și Android. Acest joc conține imagini care îi poate afecta pe cei cu epilepsie foto-senzitivă, în caz că nu ai nicio problemă de genul te poți juca liniștit, dar nu încerca să-l joci mai mult de patru ore încontinuu și apoi să ÎNCERCI să te bagi la somn,  așa cum am făcut eu că nu vei putea dormii și te vor ustura ochii în ultimul hal.

Gameplay

Dub Dash este un joc bazat pe un ritm rapid de acțiune. Modul de joc al fiecărui segment este simplu, dar provocator și este întotdeauna sincronizat cu beat-urile care stau la bază. Ideea jocului este destul de simplă, ești o roată ce se învârte încontinuu și pe ritmul melodiei te ferești stânga-dreapta de obstacole. Ca să reușești să treci nivelele îți trebuie multă răbdare și multă îndemânare, mie mi-a luat ceva timp până când am trecut de primul nivel. În timpul cursei jocul se transformă într-un mod asemănător cu Flappy Bird, eu aș numi modul ăsta Flappy Dash, deoarece este la fel de stresant și de enervant.

Dub Dash

Dub Dash se poate juca single-player, multiplayer cât și co-op, poate fi jucat de maxim 4 jucători pe un PC. Jocurile în general sunt mai grele de terminat când mai mulți jucători împart un monitor, dar Dub Dash este imposibil, datorită culorilor și luminilor accentuate mereu îți este distrată atenția.

Dub Dash

Controlul este bun, deși uneori o să ai tendința să spui că de vină este controlul, ei bine nu, îmi pare rău să-ți spun, dar îndemânarea și reflexele tale sunt de vină, îți spun din propria experiență că și eu mai dau uneori (mai mereu) vina pe control. Era bine dacă producătorii ar fi băgat și o mică poveste, ar fi fost mai interesant.

Dub Dash

Grafică

Jocul are o grafică 3D foarte reușită, fără buguri sau probleme cu engine-ul grafic. Deși enervante, culorile țipătoare fac parte din farmecul jocului care îți oferă senzația ca și cum ai fi pe LSD.

Dub Dash

Sunet

Pot spune că producătorii au făcut cea mai bună alegere când au ales coloana sonoră, muzica retro îmbinată cu muzica modernă și alte genuri muzicale combinate. Dub Dash mi-a oferit șansa să aflau cât de bine poate să sune dubstep-ul combinat cu rock. Efectele sonore sunt foarte bine realizate. Muzica se coordonează bine cu acțiunea din joc.

Dub Dash

Concluzie

Trecând peste faptul că jocul nu are la început un anunț, ceva care să-i avertizeze pe cei cu epilepsie foto-senzitivă, Dub Dash este un joc care îți pune la  încercare  îndemânarea și răbdarea. Cu o coloană sonoră deosebită jocul este foarte captivant, prețul lui Dub Dash pe Steam este de 4,99€ și eu unul zic că își merită banii.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte