Enermax Starryfort SF30

Duke Grabowski, Mighty Swashbuckler Review
Gameplay6
Grafică6.6
Sunet7
6.5Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

În Duke Grabowski, Mighty Swashbuckler nu ești surprins să joci ca Duke Grabowski. Ca pirat și luptător, Duke nu știe nimic despre femei. Când căpitanul lui Duke moare, acesta și restul echipajului nu se pot decide care va fi următorul căpitan. Nimeni nu o ia în serios când Duke se recomandă ca și căpitan. Echipajul decide să îl trimită într-o misiune fără rost pentru a se decidedacă el va fi următorul căpitan. Știind că Duke nu poate vorbi cu femeile, ei sunt de acord să  îl trimită în misiune deoarece sunt siguri că va da greș. Așa că Duke trebuie să le dovedească că poate ajunge un om al femeilor pentru a deveni căpitan.

Duke Grabowski, Mighty Swashbuckler este de fapt un joc tipic point and click. Per total aș spune că jocul are o poveste decentă ce nu se ridică la potențialul său. Dau dezvoltatorilor câteva credite pentru că au venit cu ideea de a face un joc point and click de aventură pe care nu îl vezi la alte jocuri. În timp ce are un gameplay în care trebuie să seduci femei, în loc să cauți comori sau să înfrângi forțe malefice, acesta îl face să fie diferit.

duke_starling

Problema cu povestea este că se putea face mai mult cu premisa. Jocul încearcă să fie amuzant, dar mie nu mi s-a părut foarte amuzant. Probabil că altora li s-ar  părea mai amuzant, dar în timp ce jocul nu se prea ia în serios, a trebuit să mă amuz și eu.

În plus, am găsit prezentarea a fi puțin ratată. Jocul are câteva fundaluri și personaje fantastice, foarte bine făcute. La celelalte personaje s-ar fi putut lucra puțin mai bine totuși. Sunetul are de asemenea părțile lui bune și rele. Câteva dintre vocile din joc sunt foarte bine lucrate, în timp ce altele nu. Cea mai bună parte este muzica, dar la un moment dat devine repetitivă.

Per total, am găsit Duke Grabowski, Mighty Swashbuckler ca un joc decent, dar are 2 probleme semnificative.

duke_pirates

Prima este că jocul este foarte scurt, în special pentru un joc de aventură. mi-a luat cam 2 ore și jumătate să îl termin, ceea ce este  foarte scurt pentru genul lui. Dacă m-aș fi grăbit, aș fi putut să termin jocul chiar și în 2 ore. Jocul s-a terminat atât de repede, încât am crezut că mai e încă un final, dar nu a fost așa. Am câștigat fiecare realizare, deci nu mai are rost să îl joci a doua oară.

Probabil că jocul este atât de scurt, deoarece este episodic, iar  Duke Grabowski, Mighty Swashbuckler este primul episod. Asta o vom vedea în continuare.

duke_queenie

Cealaltă problemă este că jocul mi s-a părut prea ușor. Cred că din această cauză s-a și terminat jocul foarte repede. Sincer, nu îmi amintesc un joc tip puzzle în întregime. Jocurile puzzle sunt puse bine la punct, știind exact ceea ce trebuie să faci, unde este greu să ratezi ceea ce trebuie să faci dacă trebuie să vorbești  cu alte caractere în joc, iar anumite puzzle-uri sunt greu de rezolvat. În Duke Grabowski, Mighty Swashbuckler găsești exact extremul, unde se înțelege de la sine ceea ce trebuie să faci.

duke_leviathan

Per total, Duke Grabowski, Mighty Swashbuckler este un joc decent dar nu un joc perfect pentru aventură. Povestea pe care o are este un concept interesant, dar nu excelent, de fapt este ceea ce te-ai putea aștepta de la un joc point and click. Prezentarea este bună, dar în anumite părți putea fi și mai bună. Acest joc este scurt și ușor. Până la urmă, Duke Grabowski, Mighty Swashbuckler nu este un joc rău, dar  există alte jocuri mult mai bune. Eu v-aș sfătui să așteptați o reducere pentru a-l cumpăra.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte