Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

DomiNations, noul lansat joc de strategie de la Big Huge Games și Nexon, a primit azi cel mai mare update de până acum. Numit „World War”, update-ul adaugă un „mod masiv de multiplayer” în care echipe de până la 50 de jucători pot duce bătălii de câte 2 zile pentru a controla o parte din hartă.

2974165-dom_ww_ss4_2048x2732

Update-ul World War vine, de asemenea, cu abilitatea de a construi un post de comandă defensiv și adăuga Planșa de Război, cât și Editorul Lumii ca jucătorii să-și poată personaliza lumiile după propriul plac.

„DomiNations a fost creeat pentru gamerii jocurilor de strategie de către gamerii jocurilor de strategie și suntem bucuroși să lansăm cererea numărul unu a jucătorilor: World War”, CEO-ul Big Huge Games Tim Train a menționat într-o prezentare.

DomiNations, un joc moca pentru pentru iOS și Android, a fost lansat în aprilie 2015. Dă posibilitatea jucătorilor să-și conducă și să-și dezvolte propria civilizație începând cu epoca de piatră până la epoca spațiului. Unul dintre proiectanții principali este Brian Reynolds, care a lucrat la Civilization, cât și la fraciza Rise of Nations.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte