Expansiunea The Following pentru Dying Light nu va fi singurul conținut adăugat anul acesta jocului cu zombie care a vândut milioane de copii. Directorul executiv de la Techland Paweł Marchewka a scris o scrisoare deschisă către fani, mulțumind acestora pentru sprijinul lor, menționând și conținutul neanunțat.

Dying Light

„Suntem surprinși de primirea incredibil de pozitivă a versiunii îmbunătățite a jocului nostru”, spuse Marchewka, făcând referire la versiunea recent lansată Dying Light Enhanced Edition. „Dintotdeauna am avut încredere în proiect, dar văzând așa de multe opinii entuziaste printre jucători și scoruri de review mari din partea presei ne unge la inimă.”

„În același timp e un semn clar că este o mare cerere pentru o experiență unică a jocului. Pentru a fi siguri că fiecare veteran și nou venit are parte de toată distracția pe care o merită, ne-am decis să susținem în continuare jocul măcar până la sfârșitul anului. Deja lucrăm la nou conținut neanunțat, așa că fiți pe fază”. El nu a oferit mai multe detalii legate de conținutul său încă.

Machewka a spus că încurajează fanii să trimită părerile lor despre ce ar vrea să vadă în serie pe viitor. „Noi credem în colaborarea activă dintre echipa noastră și voi, jucătorii care vă zbateți în fiecare zi pentru a supraviețui în lumea din Dying Light”, spuse acesta.

În august 2015 producătorul Tymon Smektala a dezvăluit că jocul a vândut peste 5 milioane de copii și că a devenit „un succes imens”. De asemenea, a menționat că Techland are niște idei „foarte ambițioase” pentru o continuare.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte