Asrock

EA a anunțat un nou titlu în timpul conferinței lor de presă E3 2017, care a prins mulți fani în gardă. Jocul este numit A Way Out și este de la dezvoltatori care ne-au adus și Brothers: A Tale of Two Sons.

Povestea jocului A Way Out începe într-o închisoare unde doi jucători vor prelua controlul a doi deținuți diferiți – Leo și Vincent. Ambii tipi nu se cunosc și ambii vor să scape de închisoare. Jocul trebuie jucat în doi și ecranul este împârțit în două imagini diferite.

Ideea acestui mecanism este de a împinge relația emoțională a povestii prin câștigarea încrederii reciproce. Verificați trailer-ul oficial mai jos:

„Acest joc va aduce o experiență de co-op, spre deosebire de tot ce ați mai văzut vreodată”, a spus Josef Fares, scriitor și director la Hazelight. „Ideea pentru A Way Out a venit când eu și un prieten am încercat să găsim un joc de co-op care să nu fie o experiență de abandon. Pur și simplu nu am putut găsi un astfel de joc. Aducem, de asemenea, o privire inovatoare asupra modului de a spune povestea ambelor personaje.

Jucătorii vor fi scufundați în joc cu modul în care vom schimba ecranul dintr-o experiență full-screen fără probleme la diferite formate cinematografice pe split-screen. Concentrându-se pe cele două personaje în moduri diferite, aceasta deschide o mare varietate de gameplay, pentru că am vrut cu adevărat să evităm repetările, astfel încât să cunoască ambele personaje situații foarte diferite „.

A Way Out este dezvoltat de Hazelight și va fi disponibil pentru descărcare digitală la începutul anului 2018 pe PC, Xbox One și PS4.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte