Se pare că jocul celor de la EA care abia a fost lansat, Star Wars Battlefront, va primi mai multe continuări. Vorbind la UBS Global Technology Conference din San Francisco EA CFO Blake Jorgensen explică că din contractul acordării de licență pe 10 ani cu deținătorii Star Wars, Disney, vor rezulta multiple jocuri.
Battlefront, cât și altele din diferite genuri plănuite să fie lansate pentru PC, console și telefoane.

2885934-star_wars_battlefront_e3_screen_3_saber_clash_v2_thumbnail
„E un mare efort pentru noi și nu cred că există o ființă umană în lume care nu a auzit de filmul Star Wars care vine. Și e o mare oportunitate”, spuse Jorgensen despre Battlefront care a fost lansat pentru PC, Xbox One, PS4 pe data de 17 noiembrie. „Am încheiat un contract de acordare de licență cu Disney acum câțiva ani care durează de aproape 10 ani. Jocul care va apărea, Star Wars Battlefront, este un first-person shooter tradițional. Țelul nostru este să facem jocuri Battlefront viitoare, la fel și alte jocuri cu stilul francizei Star Wars pe mobil, console cât și pe PC. E o oportunitate uriașă pentru noi.”

„Frumusețea francizei Star Wars franchise este că e aproape nelimitată în ceea ce poți să faci cu aceasta.” – Jorgensen

De asemenea, în timpul prezentării, Jorgensen a confirmat că înțelegerea cu Disney nu cuprinde doar cele 6 filme Star Wars lansate până la data actuală (Battlefront se axează pe trilogia originală), ci și The Force Awakens și alte viitoare jocuri importante și jocuri derivate din serie.

În mare, Jorgensen a descris parteneriatul celor de la EA cu Disney ca fiind „unul dintre cele mai bune ale acestuia văzute vreodată”. A remarcat în mod special că Disney a fost de mare ajutor în a oferi echipei de dezvoltare a EA, conținutul și accesul de care au nevoie să facă jocuri grozave.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte