Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Recrutăm

Enermax Squa RGB

Salutare, facem recrutări pentru echipa SteamGames.ro pentru publicarea știrilor și crearea de review-uri! Ești pasionat de gaming și îți place să scrii? Vrei să-ți folosești timpul liber pentru a duce vorba mai departe despre noutățile din gaming și în același timp să primești jocurile pe care le dorești? PERFECT! Te vrem în echipa noastră!

Dacă ești un adevărat gamer, vizitezi site-urile de profil și ești la curent cu toate noutățile, înveți ușor, ai cunoștințe de limba engleză, poți traduce un articol fără să folosești google translate, dacă ai timp să publici cel puțin 1 articol pe zi, te rugăm să trimiți un mail la admin@steamgames.ro cu numele tău, vârsta, o scurtă descriere, dacă ai experiență, trimite-ne linkuri sau ceva știre/review scrise de tine. Ar fi indicat să ai si calculator/laptop cu ceva performanță decentă pentru testarea eventualelor jocuri și pentru a înregistra video un mic gameplay (cu sau fără voce, e alegerea ta).

Ce beneficii ai? Avem un sistem de puncte exclusiv pentru autori. Ești recompensat pentru fiecare post publicat și îți folosești punctele cum vrei! Fiecare punct are o valoare monetară(100 puncte = 1 euro), iar după ce acumulezi suficiente puncte le folosești cum vrei tu. Vrei un item CS:GO, Dota, etc pe Steam? Nici o problemă! Vrei un joc de pe G2A? Se rezolvă. SteamGames.Ro îți permite să să-ți folosești punctele așa cum vrei.

Echipa noastră este tânără și dinamică, deschisă la lucruri noi și pusă pe distracție. Suntem conștienți că fiecare are viața lui și nu vă impunem un program de lucru fix. Lucrezi când poți și cât vrei, iar cât câștigi depinde doar de nivelultău de implicare. Mai jos aveți o listă cu posturile de care avem nevoie, de cerințele fiecăruia, iar dacă credeți că puteți ocupa mai multe posturi odată nu este nici o problemă.

SteamGames.Ro este un proiect independent, non-profit, diferit de ceea ce se găsește acum în România. lucrăm direct cu producătorii și distribuitorii internaționali de jocuri și avem acces la o gamă foarte variată de resurse și contacte din lumea gamingului de azi pe orice platformă, fie că e vorba de PC, console sau mobile.
original

  1. Editor.
   Cerințe pentru candidat: Să cunoască limba română și engleză la un nivel decent, să poată scrie un text argumentat, să fie la curent cu lumea gamingului și să fie dornic de afirmare. Căutăm editori care pot ajuta cu scrierea de știri de toate felurile din lumea gamingului, recenzii pentru jocuri de la titluri mici la cele mari și chestii interesante pentru jucători.
   Recompense: Editorii câștigă 20 puncte (0.20 euro) pentru fiecare știre publicată, 50 puncte (0.50 euro) pentru fiecare recenzie și ocazițional coduri bonus pentru jocuri pentru a le testa la capacitate maximă (de exemplu: bani în joc, caracteristici premium gratuite, bonusuri, etc).  Pentru recenzii, editorul primește jocuri pentru review frecvent, jocurile se activează adesea pe contul de Steam și rămân apoi în colecția sa
  2. Promoter.
   Cerințe pentru candidat: Să cunoască limba română și engleză la un nivel decent, să știe cum să posteze pe paginile de social media, să fie la curent cu lumea gamingului și să fie dornic de afirmare. Căutăm oameni care pot ajuta la promovarea articolelor și activităților noastre pe paginile de social media, Steam și alte canale.
   Recompense: Activitatea de promoter este una de tip voluntariat, însă ocazițional veți prini coduri bonus pentru jocuri pentru a le testa la capacitate maximă (de exemplu: bani în joc, caracteristici premium gratuite, bonusuri, etc) sau coduri pentru jocuri Steam.
  3. Youtuber.
   Cerințe pentru candidat: Să aibă experiență cu crearea conținutului de tip video, să posede un PC decent, capabil să înregistreze gameplay în calitate 1080p/60 FPS, să știe să vorbească și să se facă plăcut. Youtuberul va avea acces la canalul nostru, toate materialele create vor fi urcate pe canal.
   Recompense: Youtuberul primește jocuri pentru gameplay frecvent, jocurile se activează adesea pe contul de Steam și rămân apoi în colecția sa. El va primi sprijin tehnic și recomandări, dacă sunt necesare.

Dacă dorești să ni te alături, vei avea posibilitatea:

 • De a lua parte la o comunitate dinamică și de a îți face introducerea în industria de gaming internațională, de a învăța cum merg lucrurile într-o agenție de presă de gaming și a lua contact cu personalități internaționale în domeniu, într-ucât colabărăm cu numeroase agenții și cu numeroși producători de jocuri;
 • De a participa la evenimente de gaming din țară și din afară, având intrarea liberă cu ajutorul unui Press-pass oferit de noi;
 • De a căpăta experiență și mai apoi recomandare scrisă pentru accesul la un joc full-time sau part-time într-o companie de jocuri, agenție de presă sau PR;

Pentru a ne contacta trimiteți un mail la adresa: admin@steamgames.ro sau puteți folosi și formularul de mai jos.

Sari la bara de unelte