Asrock

eFootball PES 2020 - PC Review
Grafică9.5
Sunet8.5
Gameplay9
PRO
  • Grafică
  • Gameplay
CONTRA
  • -
9Scor
Reader Rating: (1 Vote)
10.0

eFootball PES 2020 este cea mai bună șansă a lui Konami de a-și impune seria de jocuri de fotbal în fața seriei FIFA, ca un concurent legitim. Noile parteneriate impresionante în jurul UEFA Euro 2020 au făcut ca jocul să se simtă ca o afacere, la fel ca adăugarea unui acord de exclusivitate cu Juventus, care face PES 2020 să fie singurul joc în care fanii Juventus pot juca cu echipa lor preferată. Este o schimbare remarcabilă pentru franciză.

Primul lucru pe care fanii îl vor observa cu privire la  PES 2020 este introducerea unghiului camerei Stadium, un plus care face minuni pentru estetica jocului. Modul Stadium recreează în mod fidel o emisiune de fotbal în joc, prezentând prim-planul jucătorilor pentru o vedere mai largă a terenului și a stadionului.

PES 2020 are unele dintre cele mai superbe stadioane, prezentate la maxim și mai strălucitoare atunci când sunt privite în modul de fotografiat. Atracția universală a Old Trafford din Manchester United sau, în mod firesc, Allianz Stadionul lui Juventus sunt afișate integral în acest mod și, deși pare poate superficial să sugereze că este un punct cheie pentru vânzarea jocului.

Următoarea mare schimbare la  PES 2020 – în afară de schimbarea numelui, este introducerea Master League. PES a dispus întotdeauna de un mod de carieră, oferind interpretări foarte tari ale fotbalului. În timp ce modul de carieră continuă să fie asemănător ca și în jocurile PES anterioare, modul Master League necesită o atenție managerială ridicată, una care cuprinde întreaga lume a fotbalului în moduri distractive.

Cu toate aceste noutăți, fanii jocurilor PES nu se concetrează pe grafică și pe cinematografie. PES 2020 se concentrează pe cea mai importantă parte a seriei și anume mecanica și controlul jucătorilor. Este punctul forte al jocului și oferă cele mai realiste și complexe mecanici de joc. Este prezent în joc un sistem Finesse care oferă jucătorilor cel mai mult control individual într-un titlu de fotbal. De asemenea acest sistem se concentrează asupra obținerii celor mai bune unghiuri de fotografiere din timpul meciurilor.

PES 2020 încă duce lipsă de unele dintre elementele mai dinamice ale altor francize sportive. Deși asta nu a fost întotdeauna o cerință importantă, este aproape 2020 acum – aproape fiecare serie de sport are ceva precum un mod de carieră de carieră hibrid și de film, iar PES 2020 încă nu. Cumva, totuși, se pare că asta nu va conta pentru fanii fotbalului. Când jucătorii intră pe teren, indiferent de modul în care joacă, aceștia obțin cea mai bună experiență din jocurile de fotbal pe teren în acest moment.

Acesta este PES 2020 și este cel mai apropiat joc de realitate care a reușit să traducă limba complicată a fotbalului într-o simulare a jocurilor video. Konami a făcut și încă face o treabă foarte bună în ceea ce privește mecanica jocului. Felicitări Konami.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte