Fotbaliști celebri la nivel internațional se vor confrunta în Cupa “EA SPORTS™ FIFA 20 Stay and Play” între 15 și 19 aprilie

Parte a inițiativei “Stay Home, Play Together”, Electronic Arts va dona 1 milion de dolari fondului de sprijin Global Giving pentru lupta împotriva coronavirus

Bucuresti – 10 aprilie, 2020 – Electronic Arts Inc. și FIFA anunță organizarea cupei “EA SPORTS™ FIFA 20 Stay and Play”, parte a inițiativei „Stay Home, Play Together.„, care încurajează promovarea conținutului creativ, a transmisiunilor live și alte activități conexe gaming-ului, toate menite să unească jucătorii din comunitățile de gaming, în siguranță, din interiorul propriilor domicilii.

Cupa “EA SPORTS FIFA 20 Stay and Play” va reuni 20 dintre cele mai cunoscute și de tradiție cluburi din Europa, care se vor duela în FIFA 20 între 15 și 19 aprilie. La turneu vor participa fotbaliști profesioniști nominalizați de fiecare club participant, printre care Ajax Amsterdam, AS Roma, Chelsea, FC Copenhaga, Liverpool, Porto, Real Madrid și altele.

„Prin organizarea Cupei “EA SPORTS FIFA 20 Stay and Play”, ne dorim să aducem împreună comunitățile de fotbal din întreaga lume, permițându-le milioanelor de fani din toată lumea să poată trăi bucuria și emoția de a-și urmări clubul și fotbalistul preferat – cu atât mai mult acum, în condițiile de distanțare socială. Prin inițiativa ‘Stay Home, Play Together’ ne-am propus să ajutăm oamenii din toată lumea să găsească noi modalități de a socializa prin intermediul jocurilor. În plus, acordăm un sprijin financiar menit să producă un impact pozitiv în viețile oamenilor, în aceste vremuri dificile”, a declarat Andrew Wilson, CEO Electronic Arts.

Parte a Cupei și a inițiativei “Stay Home, Play Together”, Electronic Arts va dona un milion de dolari USD organizației Global Giving, pentru a susține eforturile continue de luptă împotriva COVID-19. De asemenea, competiția va oferi variante prin care fanii și spectatorii partidelor să poată dona și susține, la rândul lor, eforturile globale de combatere și stopare a răspândirii COVID-19. Această donație se adaugă celor pe care FIFA, parteneră a Cupei “FIFA 20 Stay and Play”, le-a făcut deja către alte organizații caritabile care luptă împotriva COVID-19.

„În aceste vremuri fără precedent, vedem mai mult ca oricând cum oamenii își unesc forțele pentru a găsi noi modalități de a se implica în fotbal. Este încurajator să oferim experiențe reale prin intermediul partenerilor noștri de la EA. Ne dorim nu doar să sprijinim eforturile de combatere a coronavirusului, ci și să oferim mai multe posibilități fanilor fotbalului de a se conecta, în săptămânile următoare, cu sportul pe care îl iubesc atât de mult”, a spus Simon Thomas, Chief Commercial Officer, FIFA.

Pentru a fi la curent cu evoluția cluburilor și a fotbaliștilor implicați în Cupa “EA SPORTS FIFA 20 Stay and Play”, urmăriți EA SPORTS FIFA pe Twitter. Competiția va putea fi urmărită pe canalul EA SPORTS FIFA Twitch, iar jucătorii care își asociază contul de Twitch și contul de utilizator EA vor putea fi răsplătiți cu premii FIFA Ultimate Team 20*.

Pe lângă Cupa “EA SPORTS FIFA 20 Stay and Play”, EA susține mai multe activități în cadrul inițiativei “Stay Home, Play Together”, pentru a le oferi oamenilor noi modalități de a socializa prin intermediul jocurilor, într-o perioadă în care trebuie oamenii trebuie să se distanțeze fizic:

  • Apex Legends Global Series a adăugat recent trei noi turnee online cu premii de peste 100.000 de dolari USD, pentru a ajuta comunitățile de gaming să fie conectate, rămânând în siguranță.
  • The Sims 4 permite jucătorilor să se conecteze la canalele creatorilor Sims favoriți și să urmărească o serie de livestreams transmise pe canalul The Sims Twitch, între 6 și 17 aprilie.
  • EA SPORTS Madden NFL 20 a organizat un turneu live pe Twitch, unde fanii Ligii Naționale de Fotbal American (NFL) au urmărit confruntările jucătorilor favoriți în cadrul NFL Checkdown x Madden Tournament, pe 1 și 2 aprilie. În finală, Derwin James, Los Angeles Chargers, a fost încoronat campion al competiției.

Mai multe informații despre inițiativa “Stay Home. Play Together.” sunt disponibile sub hastag-ul #stayandplay pe Twitter și Instagram, sau pe https://www.ea.com/en-ca/stay-and-play, unde puteți găsi transmisiuni live ale evenimentelor și calendarul activităților următoare.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte