Enermax Squa RGB

Tripwire Interactive au lansat un nou trailer pentru viitorul lor joc FPS tactic, Rising Storm 2: Vietnam. Continuarea jocului Rising Storm, desemnat de PC Gamer ‘Jocul Multiplayer al Anului’ în 2013, Rising Storm 2: Vietnam urmează să fie publicat de Tripwire Interactive la începutul lui 2017 și este realizat de Antimatter Games, aceași echipă aflată în spatele primului joc din serie.

Trailerul ne prezintă trei noi elicopetere ce vor putea fi conduse în joc. Celebrul UH-1H Iroquois, cunoscut și sub numele de “Huey”, făcut celebru de filmele care prezintă războiul din Vietnam, un elicopter care are rol de trasport, putând căra până la 6 soldați și care este echipat cu două mitraliere de tip M60 pentru apărare. Al doilea model este OH-6 Cayuse denumit și “Loach” și este preferat de tacticieni pentru capabilitățile de a mapa teritoriul și pentru că oferă avantaje tactice. Ultimul din listă este AH-1G, numit și “Cobra”, un elicopter care produce haos pe câmpul de luptă, fiin echipat cu rachete FFAR, o mitralieră M195 și un aruncător de grenade.

Pentru a sărbători noua lansare, seria Red Orchestra/Rising Storm este acum la ofertă pe Steam, având o reducere de 75% pînă luni 5 septembrie. Mai multe informații găsiți pe pagina de Steam, AICI.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte