Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

Elite: Dangerous Review
Gameplay10
Grafică10
Sunet9.5
Raport preț/calitate9.5
9.8Overall Score
Reader Rating: (6 Votes)
9.2

Frontier Developments a lansat seria de jocuri Elite în anul 1995. Jocul a fost lansat pe PC în varianta beta,  16 Decembrie 2014. având un succes minor. În 6 octombrie 2015, jocul a fost lansat total și în scurt timp adăugat pe Steam. Probabil că Beta-ul nu era așa promițător, lansarea jocului a adus peste 22 milioane de euro, aceste cifre fiind înregistrate și confirmate în Aprilie, 2015.  Vă las cu review-ul care l-am constatat în urma jucării.

 

Gameplay


 

Ieșirea sau intrare într-una din cele sute de mii de stații spațiale”

Elite: Dangerous este un joc space open world. Jucătorul pornește cu o navă spațială ieftină și o sumă mică de bani. Scopul este clar, dezvoltarea. Trebuie să își facă propriul drum în această galaxie infinită prin moduri legale sau ilegale, ca vânătoarea de persoane urmărite de poliție (bounty hunting), furtul de marfă (piracy), asasinarea persoanelor urmărite sau celor neurmărite (assassination). Jucătorului îi este permis să exploreze 400 bilioane de sisteme, ceea ce devenind imposibil ca să fie explorate toate.

„Bătălia dintre 2 persoane”

 

Deoarece jocul a fost lansat în Beta 2014, jocul începe cu anul 3300, odată cu venirea 2015-ului automat s-a setat anul 3301, ceea ce afirmă un sistem complex. Totul este real, la fel ca și zilele din joc. În acest joc te poți bate cu alte persoane, poți mina, poți face comerț, poți face misiuni, poți explora și multe altele. Acestea fiind răsplătite cu sume frumoase de bani. Developerii nu anunță update-uri din 3 săptămâni și mici. Au anunțat de Crăciun un update foarte mare, care costă 40€ și oferă posibilitatea de a ateriza pe planetă, iți face o bază acolo, etc.

 


 

Grafică

„Staționarea într-o bază spațială”

Fiind dezvoltat pe Cobra Game Engine, anunță Frontier Developments, având propriul lor engine și-au permis să îl facă cât de frumos se putea, și se poate observa acest lucru. Vă pot spune că este o plăcere să te joci acest joc, mai ales să explorezi. Grafica este una foarte excelentă, jocul bazându-se mai mult pe viteza de internet, dar nu neapărat! Sunt 2 moduri, Solo Play (singleplayer) și Open Play (multiplayer) o salvare funcționează în ambele moduri, ce faci în Open faci și în Solo, sau invers. Niște cerințe minime pentru a rula acest joc și pentru a vă mulțumii de grafică, a vă minuna, sunt acestea:

  • Sistem de operare: Windows 7 SP1 32-bit
  • Procesor: 4 nuclee (4×2 GHz drept cerință minimă echitabilă)
  • RAM: 2 GB sau mai mult
  • Placă video: AMD Radeon 4870 / Nvidia GTX 260 (DirectX 10)
  • Spațiu liber pe HDD: 2,8 GB
  • Memoria plăcii video: 1 GB

Să nu uităm că internetul este baza.


Sunet

„O bază spațială aflată în sistemul sol, lângă planeta Pământ”

Să nu uităm că este un joc în care spațiul este prezentat, deci ne așteptăm la un soundtrack foarte frumos, așa și este. Sunetul este foarte unic și frumos, fiecare lucru având sunetul lui. Să nu uităm că există și muzică în acest joc, dezvoltată de cei care au contribuit, foarte frumos. Soundtrack-ul acestui joc este unul uimitor de frumos.


Concluzie

Un joc minunat pentru cei pasionați de așa ceva, dar nu neapărat. Conținut infinit, acesta este lucrul care ține jucătorii foarte mult pe el. Sincer, m-am jucat în jur de 55 ore și nu am făcut nimic din ceea ce mi-am propus! Acest joc își merită banii dați pe el și vă recomand să îl cumpărați.


Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte