Elliot Quest Review
POVESTE5
GAMEPLAY7
GRAFICĂ5.5
5.8Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Elliot Quest este un de aventură RPG în care jucătorii explorează misterioasa insulă Urul în căutarea unui demon vechi. Cu 5 temnițe de cucerit, 16 șefi de a învins și nenumărate comori de  descoperit și multe zone ascunse. Un joc bine echilibrat, ușor de preluat, dar provocator de a stăpâni.

Elliot Quest a fost lansat prima dată pe Steam în data de 11 noimebrie, 2014 urmând ca apoi să apară varianta jocului și pentru Xbox One, Playstation 4 și Nintendo 3DS. Echipa SteamGames.ro a avut ocazia să testeze varianta jocului de pe Nintendo 3DS, după câteva ore de testat, jucat Elliot Quest am decis ca e de ajuns să vă putem oferi un review cât mai corect și complet al jocului.

Din spusele colegului CapShot povestea jocului e destul de vagă la fel ca și progresul în joc. Elliot Quest, nu-ți impune să mergi într-o anumită parte sau să faci anumite lucruri, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este să ucizi toți inamici care îți ies în cale, să ajungi la sfârșitul nivelului unde te vei întălni cu un boss pe care la rândul lui vei fi nevoit să-l omori pentru a primi niște puncte cu care vei puncte să-ți îmbunătațești caracterul.

Fiind un joc destul de vechi nu v-ați aștepta ca inamicii să fie prea mulți însă aceștia sunt destul de variați, de la extratereștrii care se multiplică sau aruncă cu ceva după tine până la animale care sar pe tine, care seamănă cu niste broaște sau inamici zburători asemenea unor lilieci.

La fel ca orice joculeț old-school viața se măsoară în inimioare iar dacă le consumi pe toate te trimite la ultimul checkpoint. Însă checkpoint-urile sunte destul de rare, deci trebuie să ai grijă să nu pierzi progresul fiind un joc destul de greu.

Un dezavantaj al jocului este că lumea Elliot Quest este foarte mare în care există șanse să te pierzi datorită acestui fapt niveleruile au mai multe modalități de avansare însă nu vei ști niciodată daca e bine pe unde mergi.

În concluzie, Elliot Quest ne-a lăsat cu o impresie parțial bună, având în vedere că poți merge doar în stânga și în dreapta și grafica este una de prin anii 90′ jocul oferă mult conținut, după cum am spus și mai sus.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte