Asrock

Emily Wants To Play Review
POVESTE4.5
GAMEPLAY7.5
GRAFICĂ5.5
SUNET7
6.1Overall Score
Reader Rating: (7 Votes)
8.6

Shawn Hitchcock a creat de curând Emily Wants To Play care este un horror, jumpscare destul de bun, asemănător cu Five Nights at Freddy’s.

Povestea
Este ora 23:00 și ajungi la ultima casă unde trebuie să livrezi pizza. Ferestrele sunt deschise, curtea cam mare, luminile sunt aprinse și ușa din față deschisă, un loc ciudat, dar tu intri să livrezi pizza, că doar ce se poate întâmpla. Cum intri în casă, Emily dorește să-ți mulțumească în stilul ei.

Emily

Gameplay

Până am înțeles logica jocului a durat ceva, dar ea este destul de simplă, trebuie să faci opusul la ce scrie pe tablă, uneori, în funcție de ce păpușă întâlnești.

416590_screenshots_2015-12-21_00001

Jocul are doar patru păpuși: Emily, Kiki, Chester și MrTatters. Până la ora trei, păpușile apar treptat la fiecare oră. Pentru a scăpa de Kiki trebuie să te uiți la ea până dispare, de Chester poți scăpa doar prin fugă, când te întâlnești cu MrTatters nu trebuie să te miști, iar când dai nas în nas cu Emily este simplu, dacă vrea să te lase în pace bine, dacă nu… ai murit. De la ora trei lucrurile se complică, devine contra timp și te poți întâlni cu toate păpușile în același timp. La final joci de-a v-ați ascunselea cu Emily, unde trebuie să o găsești, ușor nu? Ar fi ușor, dacă nu ai fi urmărit de restul păpușilor.

HFDH

Mă bucur că dezvoltatorii au creat jocul, astfel încât nu ești pus să începi de la început de fiecare dată când ieși din joc sau pierzi, repeți decât nivelul la care ai rămas, dar schimbat, de la locul unde se spawnează jucăriile până la unele obiecte din casă.

LivingRoom2

Grafică și sunet

Grafica este acceptabilă, dar mai au ceva de lucrat pentru conturul păpușilor care par mai degrabă decupate. Pentru cerințele de sistem pe care le are jocul se putea mai bine.

416590_screenshots_2016-01-01_00004 (1)

Sunetul este bun, jocul nu are muzică, el se bazează pe sunete, care sunt foarte bine conturate, părerea mea este că dacă ar fi băgat muzică ar fi stricat farmecul jocului. Dacă tu preferi să joci un joc horror fără sunet, în Emily Wants To Play ești practic obligat să joci cu volumul astfel încât să auzi foarte bine când o păpușă se spawnează aproape de tine.

FfHKwBC

Concluzie

Emily Wants To Play este un joc care îți ia maxim 7-8 ore să-l termini fără ghid, merită să-l joci cu sunet pentru o experiență mai bună. Grafică decentă. Raportul calitate-preț este bun și merită cumpărat.

416590_screenshots_2015-12-12_00001

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte