SteamGames.Ro și JocuriMOCA sunt fericiți să anunțe un nou joc adăugat, Endless Legend Collection(conține jocul de bază plus toate pachetele DLC), creat de Amplitude Studios și oferit de ICO Partners. Aveți în continuare un trailer pentru joc:

Endless Legend este un joc de stratgie/fantezie turn based 4X. Creează-ți propria legendă!

Un alt răsărit, o altă zi de trudă. Mâncarea trebuie cultivată, industriile construite, știința și magia avansate, iar bogăția colectată. Urgența determină aceste eforturi simple, planeta ta deține istoria unei apocalipse inexplicabile și iarna peste care tocmai ai trecut a fost cea mai rea dintre cele înregistrate. Pe măsură ce descoperi secretele pierdute ale lumii tale și misterele legendelor și ruinelor care există in realitate cât există în zvonuri, vei vedea că nu ești singur. Alți oameni se luptă, de asemenea, să supraviețuiască, să crească și eventual și să cucerească.

Ai un oraș, o populație loială și câteva trupe; puterea și magia ta trebuie să fie suficiente să le menții în viață. Dar dincolo de asta, nimic nu e sigur… Unde vei merge, ce vei găsi și cum vei reacționa? Traseul tău va fi de trandafiri sau de sânge?

Intrați acum în concursul special de Crăciun pentru șansa de a câștiga o licență Steam pentru Endless Legend Collection.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte