Asrock

Energy Balance PS4 Review
Gameplay2
Grafică și sunet1
Poveste0.5
1.2Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Dezvoltat și publicat de Sometimes You Studios, Energy Balance este un joc de puzzle matematic în care scopul principal este de a echilibra ecuația pentru a obține răspunsul echilibrat. Destul de ciudată această prezentare, ca de altfel și jocul în sine.

Acest titlu are o premisă de bază destul de bună, dar este destul de greu de stăpânit cu cât nivelul tău este mai ridicat. Ideea jocului este să muți piese cu numere astfel încât rezultatul adunării și scăderii lor să bată cu cel de pe coloană. Povestea este ciudată, iar în centru acesteia este o pisică plutitoare care are nevoie de o navă spațială să fie reparată. Ce legătura are mâța cu realitatea eu nu am priceput. Ideea jocului nu este rea în principiu și pare bună pentru copii la început asemănându-se cu un puzzle sudoko, dar după primele nivele destul de OK urmează unele la care ai nevoie de o minte de matematician. Curba de dificultate este extrem de abruptă și dacă nu ai tangențe cu matematica te va depăși cu siguranță.

Din punct de vedere vizual și auditiv jocul este sub nivelul alternativelor gratuite de pe Facebook. Vă las pe voi să vă convingeți din filmulețul de mai jos:

Deci pentru copii jocul este prea greu, pentru jucătorii normali nu are sens, iar pentru cei avansați există alternative gratuite mult mai OK. Din păcate nu prea am ce să spun despre Energy Balance. Jocul nu este scump, dar nu-și merită nici cei câțiva dolari care trebuie să-i dai pe el și, în nici un caz nu este un joc de consolă.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte