Enermax Starryfort SF30

Concluzii

De obicei, când ne gândim să ne luăm o sursă pentru un sistem de gaming ne uităm la clasificare și alegem Gold sau Platinum, dând o groază de bani pe ele. Enermax RevoBron 700W este o sursă cu clasificare Bronze, asta pentru că în full load, în overclock, eficiența este sub standardul de Gold, însă, așa cum se vede și în testele de mai sus, eficiența este mare în majoritate scenariilor. Sursa este potrivită perfect pentru un sistem pentru acasă, utilizat pentru gaming, dar și streaming și producție video. Comparând=o la preț cu altele la aceeași putere, Enermax RevoBron 700W are un raport performanță-preț foarte bun și se pretează unui sistem uzual de tip high-end.

Dacă plănuiești să îți iei un procesor puternic și să-i faci overclocking constant atunci poate ar trebui să te orientezi către o sursă mai puternică și, implicit, mai scumpă. În cazul nostru, Enermax RevoBron 700W a fost mai mult decât suficientă, ținând fără probleme un procesor i9-9900k și o placă video RTX 2070, ambele fiind recunoscute pentru consumul mare de curent. Sursa a stat la temperaturi mici și a mers excelent în tulizare normală. Fluctuațile de tensiune acceptate de către industrie sunt de 5%, în cazul nostru ajungând la 3,03% în condiții de overclocking la 5.1 GHz și stres pe componente. La nivel calitativ fluctuația medie acceptată în rândul profesioniștilor în overclocking și testare este de 1.5% și aici, sursa noastră nu se încadrează.

Așadar, dacă vrei o sursă capabilă să-ți ducă un calculator monstru în gaming și utilizare zilnică intensă, Enermax RevoBron 700W este o variantă bună, fiind capabilă să îți țină calculatorul stabil fie că te joci ultimele jocuri în cele mai tari setări, faci streaming sau îți editezi filmările.

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte