Enermax Starryfort SF30

Eon Altar Review
Gameplay8.1
Grafică7.5
Sunet7.8
7.8Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Descriere:

Eon Altar este creat de către Flying Helmet Games. Este un RPG revoluționar, local, co-op pentru 1-4 jucători, disponibil pe PC și MAC. O forță malefică străveche ia naștere în adâncurile Eon Altarului, iar tu ești singurul în măsură să o oprești. Eon Altar combină acțiunea nail-bitting împreună cu cea turn-based pentru o luptă tactică, pentru a crea o poveste epică de prietenie, destin și trădare. De departe pare frumos, nu? Dar stai, mai sunt multe!

handset_combat

În Eon Altar găsești experiența unui joc de rol, de tablă de masă, toate acestea fiind integrate într-un joc video. De unde tragem această concluzie? Toată magia stă în buzunarul tău. În acest joc, fiecare jucător își folosește smartphone-ul ca pe un ecran privat, pentru a-și vedea motivațiile, gândurile și cele mai intime secrete. Dispozitivul tău mobil îți oferă de asemenea linii de dialoguri, pentru a le citi cu voce tare, în speranța excentrică de a îți dezvolta personajul.

11

Jocul trebuie să fie achiziționat doar de o singură persoană pe STEAM pentru a putea fi jucat de pe 4 device-uri în același timp. Cum te conectezi? Simplu: descarci aplicatia Eon Altar de pe STEAM, descarci aplicația gratuită de controller de pe Google Play sau App Store, iar apoi te conectezi cu telefonul la calculator prin intermediul aplicației.

05

Caracteristici:

  • Fiecare jucător controlează acțiunea de pe monitor prin intermediul telefonului sau tabletei. De pe telefon nu numai că îți poți controla și upgrada personajul, dar primești anumite gânduri secrete, întrebări și chiar dialoguri atunci când te joci în modul campanie.
  • Alege să împarți informația  personală cu prietenii, sau folosește-o împotriva lor pentru a face alegeri diferite și creează-ți destinul.
  • Joacă cu unul dintre cele 5 personaje, fiecare din ele având propria poveste, decizie, întrebare și putere.
  • Fă-ți tura în funcție de cum vrei: tactice sau creează niște lupte super-rapide.
  • Exploră o lume adâncă, convingătoare și originală a unei lumi fantastice.
  • Muzică compusă de către Tom Salta, compozitorul melodiilor legendarei serie Halo.
  • Dialoguri bogate în multe voci.

01

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte