Epic Flail Review
Grafică8.2
Sunet7.6
Gameplay8.6
8.1Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Descriere

Epic Flail este un joc 2d cu un ritm rapid, bazat pe lupte de gladiatori cu tematică din scenele Japoneze de anime, ce este creat de către  Noxus Limited. Epic Flail te ține în arenă, obligându-te astfel să lupți în diferite moduri și să înfrângi celelalte legende ale arenei, uneori chiar zeii înșiși.

preview5_epicflail

Atenție: acest joc este provoacă dependență și vei petrece ore în șir, provocându-te pe tine și prieteni, pentru a vedea care va fi încoronat drept campion în ultima arenă.

Puncte Forte

• Grafică și coloană sonoră impresionante
• Personaj adorabil cu care lupți
• Joc „Hack N Slash”
• Nivele cu inamici unici
• Dificultate de nivel progresivă
• Tablă cu realizări și scoruri maxime

preview3_epicflail

Gameplay

Scopul jocului Epic Flail este de a supraviețui cât mai mult, în timp ce te lupți cu gladiatorii din arenă. Este un joc destul de simplu de învățat și jucat, dar puțin cam dur. Controalele sunt foarte ușoare: din tastele săgeți dai direcția unei săgeți ce o ai deasupra capului, iar de pe tasta x executezi comanda.

preview1_epicflail

La început, vei pierde de câteva ori, până te vei obișnui cu controlul, iar apoi vei observa că nu este chiar așa de greu. Acest joc este bazat pe mișcări bruște, ceea ce înseamnă că dacă nu lovești adversarul la timp, vei fi omorât. Tocmai de aceea, este mai bine să ai răbdare în anumite momente și să nu ataci, decât la momentul potrivit. Primele 3 nivele nu sunt chiar așa grele, dar de la al patrulea, treaba se schimbă jocul introducând inamici mai greu de înfruntat, țepi la care trebuie să fi atent să nu intrii în ei, deoarece vei muri, sau te vor lega de un stâlp, iar tu va trebui să lupți doar într-o anumită arie de joc.

preview2_epicflail

Concluzie

Epic Flail este un joc ce necesită un nivel puțin mai ridicat de răbdare și abilitate față de cerințele altor jocuri. Este bine, deoarece este un joc care se bazează doar pe abilități, pe care le prinzi jucând din nou și din nou, până îți faci reflexele potrivite.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte