Astăzi ne bucurăm să vă arătăm noul trailer oficial pentru episodul trei din Batman: The Enemy Within, un joc dintr-o serie de episoade din cinci părți care continuă cu viziunea unică de la Telltale Games asupra celui mai mare detectiv din universul DC.

Episodul Fractured Mask se lansează în 21 noiembrie pe Steam, Xbox One, PS4, Mac și mobile. Noul episod va fi accesibil atât fanilor mai vechi ai seriei, cât și noilor veniți, alegerile făcute în episoadele anterioare fiind opțional duse mai departe în episodul nou. În acest sezon se include și funcția “Crowd Play” a lui Telltale, care va permite prietenilor și familiei să participe împreună la aventură, ajutând la stabilirea direcției în care o ia poveetea de pe orice dispozitiv mobil cu o conexiune la internet.

În acest moment la magazinele selecționate din Europa și America de Nord, este disponibil un Season Pass Disc pentru Xbox One și PlayStation 4, care conține primul episod al sezonului, celelalte episoade putând fi descărcate pe măsură ce apar.

Lasa un comentariu

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte