Enermax Squa RGB

The Escapists 2 este un joc de strategie care urmează să apară pe Steam pe data de 22 august 2017, dar mulțumită dezvoltatorilor am avut ocazia să pun mâna pe joc cu aproape o lună înainte de lansare.

 

Jocul este o continuare la The Escapists și are în mare parte aceleași obiective. Tu ești un prizonier într-o închisoare din care trebuie să evadezi. Pentru a reuși trebuie să construiești obiecte ajutătoare, să furi de la polițiști sau de la colegi și să îți faci un plan bine pus la punct fără a fi descoperit. După ce am jucat câteva ore am ajuns la concluzia că jocul este o remasterizare la prima variantă.

Grafica utilizată este mult îmbunătățită, dar stilul este asemănător. Ce am mai observat este că cei de la Team 17 au pus accentul pe detalii când vine vorba de noile închisori, în primul joc harta era simplă fără prea multe obiecte, dar în noul joc al seriei se observă foarte multe detalii, de la cănii de cafea răsturnate pe mese, la flori și pliculețe de ceai aruncate pe jos. Față de primul joc am observat că animațiile personajelor au fost lucrate cu mai multă atenție ca urmare au un aspect foarte fluid și natural.

The Escapists 2 aduce și câteva elemente complet noi, cum ar fii obiecte noi care te vor ajuta în drumul tău spre libertate, noi activități și chiar mod multiplayer sau co-op, nu am putut încerca aceste moduri pentru că jocul nu este lansat încă. Fanii primului joc s-au plâns de faptul că există foarte puține moduri de a-ți personaliza personajul, iar dezvoltatorul a rezolvat această problemă în noul joc și a adăugat o mulțime de frizuri, culori ale părului, pălării și altele. Am observat că au fost adăugate și câteva personalități din YouTube, ca personaje. printre ei se numără Jacksepticeye și DanTDM.

Cum jocul nu este lansat încă, bineînțeles că am găsit și câteva probleme legate de performanță, în introducere jocul nu depășea 30 de FPS-uri (PC-ul meu depășește cerințele recomandate de pe Steam), dar este de înțeles, totuși mai este aproape o lună până la lansarea jocului. O altă problemă pe care am avut-o a fost faptul că jocul dădea crash după ce intram în prima închisoare, problemă care s-a rezolvat după reinstalarea jocului.

În concluzie jocul este bine realizat, dar are și unele probleme care vor fi rezolvate cu siguranță după ce apare jocul. El poate fi precomandat de pe Steam la doar $19,99,iar eu consider că își merită banii și de abia aștept să văd cum se prezintă varianta finală a jocului.

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte