Asrock

The Escapists 2 review
Gameplay9
Sunet8
Grafică8
Raport calitate/preț6.5
7.9Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

The Escapists 2 este un prison sand-box în care scopul jucătorului este să evadeze din toate închisorile pregătite de dezvoltator. Jocul vine ca răspuns la succesul impresionant pe care l-a avut primul titlu al seriei, reușind să vândă milioane de copii și să câștige diferite premii. Cei de la Team17 mi-au oferit posibilitatea de a încerca jocul înainte de lansare și am reușit să îmi fac o anumită opinie în ceea ce privește acest joc.

Poveste și Gameplay

Jocul este o continuare la The Escapists și are în mare parte aceleași obiective. Tu ești un prizonier într-o închisoare din care trebuie să evadezi. Pentru a reuși trebuie să construiești obiecte ajutătoare, să furi de la polițiști sau de la colegi și să îți faci un plan bine pus la punct fără a fi descoperit. Nu știm mai nimic despre trecutul prizonierului tău, dar sincer chiar nu este relevant, tot ce trebuie să știi este că într-un fel sau altul trebuie să ieși din închisoare. The Escapists 2 aduce și câteva elemente complet noi, cum ar fii obiecte noi care te vor ajuta în drumul tău spre libertate, noi activități și chiar mod multiplayer sau co-op. Fanii primului joc au avut o problemă legată de puținele moduri în care îți puteai personaliza personajul, cei de la Team17 au decis să rezolve această problemă în partea a doua a jocului adăugând o mulțime de frizuri, culori ale părului, pălării și altele.

în versiunea beta a jocului am întâlnit ceva probleme legate de performanță în introducere jocul nu depășea 30 de FPS-uri (PC-ul meu depășește cerințele recomandate de pe Steam), dădea crash după ce intram în prima închisoare, problemă care s-a rezolvat după reinstalarea jocului, toate aceste probleme o fost rezolvate după lansarea jocului ;i chiar am observat o îmbunătățire majoră a FPS-ului.

Având în vedere că jocul nu era lansat atunci când l-am încercat pentru prima dată, nu am putut încerca partea de online și co-op a jocului, dar acum am reușit să îl joc împreună cu un prieten și chiar este o experiență unică în care lucrul în echipă și cooperarea sunt necesare pentru a reuși să îți pui în aplicare planul. O mică problemă pe care am descoperit-o a fost că uneori apărea lagul  de conexiune și partenerul meu se teleporta, dar nu am putut să ne decidem dacă problema era de la joc sau de la internetul unuia dintre noi.

Grafică și Sunet

Grafica utilizată este mult îmbunătățită, dar stilul este asemănător. Am  observat că cei de la Team 17 au pus accentul pe detalii când vine vorba de noile închisori, în primul joc harta era simplă fără prea multe obiecte, dar în noul joc al seriei se observă foarte multe detalii, de la cănii de cafea răsturnate pe mese, la flori și pliculețe de ceai aruncate pe jos. Față de primul joc animațiile personajelor au fost lucrate cu mai multă atenție ca urmare au un aspect foarte fluid și natural.

În legătură cu sunetul nu am ce să comentez, totul este exact la ce te aștepți, totuși în acest tip de jocuri, muzica nu joacă un rol foarte important.

Concluzie

În concluzie, The Escapists 2 este bine realizat și chiar te poate ține ocupat ore în șir. El poate fi precomandat de pe Steam pentru prețul de $19,99, dar cred că prețul este puțin cam piperat pentru ceea ce oferă jocul.

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte