De multă vreme lumea visează ca jocurile video să devină Jocuri Olimpice, ei bine, asta a devenit realitate. Lansat ca parte a Festivalului Jocurilor de la Londra, ce va avea loc pe 6 aprilie 2016, eGames este un turneu internațional de jocuri video, în cazul în care mândria națională este premiul.

eSports

 

Sprijinit de Guvernul Marii Britanii, acest lucru nu a fost creat pentru inițiativa de profit, a fost creat cu scopul de a modela pozitiv viitorul competițiilor eSports. În conformitate cu alte evenimente sportive stabilite, la nivel global, eGames va fi doar o competiție, cu nici un premiu în bani, doar posibilitatea de a lua aurul acasă pentru țara ta.

Fiecare țară va avea o echipă națională de jucători (masculin și feminin – în vârstă de peste 18 de ani) ce vor juca în echipă și individual, exemple de echipe: eTeam Marea Britanie, eTeam Canada, eTeam Brazilia, eTeam Statele Unite etc.

eSports

Participanții vor concura pentru medali: Aur (locul 1), argint (locul 2) și bronz (locul 3).

În timpul perioadelor olimpice (iarna și vara), eGames va avea loc în orașele-gazdă, adică Pyeongchang, Coreea de Sud în 2018 și Tokyo, Japonia, în 2020. eGames va avea loc în arene olimpice.

Acest lucru s-ar putea să mai dureze deoarece sunt mulți pași de urmat, pentru a crea un asemenea eveniment.

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte