[bd_youtube id=sFu5qXMuaJU ]

Realizat de Sledgehammer Games pentru consolele next-gen şi PC, Call of Duty: Advanced Warfare reprezintă o viziune nouă asupra francizei de mare succes, inspirată din evenimente ce pot avea loc într-un viitor apropiat, în care tehnologia şi tactica au evoluat şi au intrat într-o nouă eră a conflictelor militare.
 
Acțiunea are loc în anul 2054. Atlas Corporation, o corporaţie militară privată (PMC), apare la orizont, având puterea de a salva omenirea ce se chinuie să îşi revină după o serie de atacuri globale. Gamerii intră în rândurile unei unităţi militare specializate şi antrenate să restabilească ordinea, cu abilităţi noi date de exoscheletul de ultimă generaţie şi cu un arsenal nou de arme, vehicule şi echipamente hi-tech.
 
Exoscheletul reprezintă elementul de noutate, inclusiv în componenta multiplayer din Call of Duty: Advanced Warfare, nu mai putin de 12 moduri de joc fiind incluse în versiunea ce va ajunge în mâinile gamerilor. Printre ele se numără atât clasicele Team Deathmatch,  Domination, Search and Destroy, Capture the Flag sau Hardpoint, dar şi noi moduri precum Uplink sau Momentum.

Il vei juca ?
Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte