Enermax Squa RGB

Eve Valkyrie se îndreaptă spre lumea VR de la Vive, conform anunțului de la CCP Games de azi. Știrea cum că jocul de acțiune în spațiu vine pe platforma VR a ajuns chiar la timp pentru lansarea echipamentului Vive de azi.

În Eve Valkyrie poți pur și simplu să zbori prin mediul încojurător adânc al spațiului Valkyrie sau să joci contra boților, în caz că nu vrei să îți murdăreși mâinile. Dar adevăratul scop este lupta cu nave spațiale dintre oameni într-unul dintre cele mai impresionante și captivante jocuri din realitatea virtuală.

Deținătorii de Oculus Rift deja și-au pus mâinile pe acest joc, deoarece acesta a venit împreună cu Rift. În timp ce jocul a fost confirmat deja pentru Rift, Windows PC, cât și pentru PlayStation VR, un dezvoltator de la CCP a anunțat în noiembrie că o versiune Vive ar fi imposibilă.

Când și cum s-a schimbat asta nu a fost dezvăluit până acum. Deținătorii de Vive actuali și viitori se vor putea bucura de Eve Valkyrie, care are aptitudini de scanare a camerei îmbunătățite comparativ cu celelalte platforme VR, cândva în timpul anului 2016.

Pentru cei ce încă doriți să aflați și să vedeți mai multe despre noul echipament VR de la HTC, aruncați o privire la videoul de mai jos.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte