Un nou eveniment este introdus săptămâna aceasta în Red Dead Online. în centrul atenției se află Etta Doyle căutată pentru o serie de jafuri de trenuri și diligențe.

În trecut, Etta Doyle a lucrat ca detectiv, lucrând ca procuror pentru doamnele nopții. Cunoscută sub un alt nume atunci: Madame La Perle. Dar La Perle și gașca ei de femei descurajate s-au reinventat ca niște bandiți, jefuind diligențe și trenuri cu o fantezie specială pentru a fura de la Leviticus Cornwall.

Cornwall s-a săturat de faptul că a fost vizat transportul de marfă și a scos un plan pentru a o încerca pe Doyle – răspândind zvonuri despre mărfuri de mare valoare care călătoresc pe calea ferată prin St Denis. Bineînțeles, mărfurile sunt false – iar Cornwall organizează o ambuscadă. Dorind să se distanțeze de ea și de compania sa, Cornwall necesită asistența vânătorilor de recompense calificați și experimentați.

Doyle și gașca ei sunt considerate extrem de periculoase, dar Etta trebuie să fie capturată în viață. Trăsăturile ei de identificare sunt o cicatrice pe obrazul drept pe care a câștigat-o într-o luptă cu cuțitul și faptul că se îmbracă în haine bărbătești – deși probabil își va masca fața pentru a-și ascunde adevărata identitate.

Vânătorii licențiali de recompensă pot prelua misiuni legendare pentru recompense, apropiindu-se de cel mai apropiat Comitet Bounty, indicat pe hartă. La puțin timp după terminarea unei Misiuni Legendare, aceasta va reapărea pentru a fi jucată la o dificultate crescută, indicată de numărul de stele prezente pe afiș. Pentru cei care vor experimenta Red Dead Online pentru prima dată pe PC mâine, conectarea contului dvs. de Social Club cu Twitch Prime vă va da licența Bounty Hunter gratuit. Pentru a vă asigura accesul la toate tipurile de beneficii online Red Dead Online, asigurați-vă că vizitați Twitch Prime și vă înscrieți.

Toți cei care joacă Red Dead Online între acum și 11 noiembrie vor fi răsplătiți cu un cadou de 100 $ RDO și o hartă a comorilor gratuită, indiferent de platforma pe care jucați. Harta comorilor se va găsi la oficiul poștal sau în caseta ta de bloc, toate cadourile vor fi depuse în 24 de ore în jocul Red Dead Online.

Și începând de mâine, colecționarii ambițioși care parcurg harta listei colecționate săptămânal constând în Asul Cupelor, Asul Baghetelor și Absinthe vor putea încasa colecția Fortune Teller, fie vizitând Madam Nazar, fie trimitând-o prin poștă. Pentru a afla mai multe despre rolul colecționarului și alte activități de frontieră, vizitați site-ul oficial Red Dead Online.

De asemenea, o selecție de emotes noi sunt acum disponibile.

Toți membrii clubului Wheeler, Rawson & Co. care ajung la rangul 50 al clubului în această săptămână vor primi, de asemenea, emotul Gentle Wave. Acesta va sosi în termen de 36 de ore de la atingerea nivelului 50 și poate fi găsit în secțiunea Greet din meniul Emotes.

Membrii PlayStation Plus care joacă Red Dead Online vor primi Page of PentaclesKnight of PentaclesQueen of Pentacles și King of Pentacles Tarot Cards în termen de 24 de ore de la accesarea Red Dead Online – totul gratuit și gata să fie vândut la Madam Nazar individual, sau ca parte a unei colecții profitabile.

Și pentru jucătorii competitivi care caută o spaimă, aceasta este ultima ta săptămână pentru a juca modul Fear of the Dark Showdown Mode.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte