Enermax Squa RGB

Un nou joc în franciza Evil Genius. Evil Genius 2 este dezvoltat de ceia cre au făcut Sniper Elite și Battlezone, Rebellion. Compania a anunțat oficial, pe data de 4 iulie că lucrează la un nou joc Evil Genius. Jocul original, Evil Genius a fost lansat de Elixir Studios în 2004. Rebellion a obținut drepturile de autor pentru franciză după ce Elixir Studios s-a închis în 2005.

Dezvoltatorii țin să sublinieze că Evil Genius 2 nu este o remasterizare, este un joc complet nou care nu va fi gratuit. Ei afirmă că jocul va fi pe PC, dar nu exclud și apariția unor variante pentru console sau pentru telefoane.

Compania a dat de înțeles că lucrează la o continuare pentru Evil Genius încă din 2013 când au declarat că întotdeauna au dorit să facă un joc pentru PC și că au luat concepte din Evil Genius, dar nu au avut destule fonduri pentru a începe lucrul, ei liniștind fanii spunând că fac tot ce pot pentru a strânge fondurile necesare și că nu abandonează proiectul.

Într-un comunicat de presă au declarat că acest joc a fost amânat până acum din cauza unor proiecte mai mari ca Sniper Elite 3 și 4, trilogia Zombie Army și Battlezone. Fondurile pentru dezvoltare au provenit de la vânzările celorlalte jocuri populare semnate Rebeliion. Cu toate acestea jocul este departe de a fi gata.

Alte două jocuri din aceeași franciză sunt Evil Genius: WMD apărut în 2010 și Evil Genius Online apărut în 2015, ambele au fost lansate doar pe Facebook.

Noul joc va continua conceptul primului titlu, în care jucătorul este un geniu malefic care încearcă să cucerească lumea. El controleză o bază de răufăcători în timp real. Toate acestea în timp ce trebuie să fie atent la agenții guvernamentali care încearcă să îl oprească.

Primul joc este disponibil pe Steam la 9,99€.

Link către primul joc:

http://store.steampowered.com/app/3720/Evil_Genius/

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte