Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Asrock

Evil Genome Review
Gameplay 8.5
Grafică9.4
Soundtrack6.6
8.2Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Evil Genome, de la studiourile chinezești Crystal Depths, poate ca nu este la standarde înalte față de ce a venit înaintea lui, dar își menține nucleul iar experiența de joc e la fel de minunată ca și înainte. În timpul jocului găsim si momente de frustrare la capitolul performanță, merită și garantează distracție de scurtă durată.

Un AI destul de hilar pe nume Alfa se alătură unui companion uman, Lachesis, într-o călătorie printr-o lume misterioasă după o aterizare de urgență. Eforturile de localizare dăunează lumii misterioase. Anumite pagini pot fi găsite de-alungul jocului pentru a afla mai multe informații despre satele asuprite și obligate să lucreze în mine.
Pe de altă parte, clădirile lumii și mediul sunt fantastic de bine randate, arătând poluarea așezărilor asuprite, și de asemenea frumusețea peisajelor extraterestre. Efectul 3D al mediului care intră în cadru nu este blocat, însă acesta folosește spațiul pentru a continua scena. NPC-uri și mașinării se pot vedea muncind în fundal.

Pentru experiența de joc, aici excelează Evil Genome. Lachesis își folosește arsenalul în jur fără pic de efort, văzându-se minunat dacă jucați în 60 de fps-uri. Să distrugi mașinării până la ultimul șurub, și să tai în sute de bucați inamcii este atât de satisfăcător, iar Evil Genome este plin de astfel de momente scurte și pline de extaz. Jucătorii pot îmbunătății armele, abilitățile, și drumul pe care îl parcurg prin joc pentru a face măcelăritul mult mai acceptabil.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte