Enermax Squa RGB

Aruncă o privire lungă la trailerul nou pentru Exorder și admiră peisajul și culorile din acesta. Pe lângă calitatea vizuală, Fat Dog Games și Solid9 Studio promit o campanie care merită timpul nostru și un skirmish mode pe măsură.

Exorder este unul dintre acele jocuri turn-based de strategie care nu sunt mai complicate decât se cere și au reguli simple. Preiei control asupra clădirilor și banii sunt primiți ca să trimiți soldați pe câmpul de luptă. Fiecare tură a unui soldat constă în mișcare, atac sau utilizarea unei abilități speciale; simplu.

Modul single-player aduce a X-com. Campania vine cu 12 misiuni conectate de o poveste despre trei țări învecinate care se bat pentru tron după moartea regelui. Pregătește-te de acțiune și deblochează noi luptători.

Modul din doi jucători seamănă cu șahul. Atunci când deja cunoști abilitățile speciale ale soldaților și știi când să le cumperi, te poți concentra pe cum să nu irosești mutările tale. Anticipează mișcările adversarului, contraatacă și întinde curse tactice. Încearcă stiluri diferite de luptă și de gestionare a resurselor. Cel mai important, devino mai bun decât toți ceilalți.

Exorder se lansează pe Steam în primele luni din anul 2018. Îl poți adăuga deja în lista de dorințe.

exorder

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte